Libnet.ro
UNICEF

12:00

Francul, mai volatil decat rubla

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Francul, mai volatil decat rubla

Actualizare 11:48 Case valutare: Francul, 4,44-4,53 lei la vanzare Francul elvetian este vandut, in acest moment, de casele valutare, la valori cuprinse intre 4,44 si 4,53 lei si este cumparat la niveluri de 3,7-4,37 lei, ne-au spus surse din domeniu. --- * Deputatii amana sesiunea extraordinara pe legea falimentului personal * Moneda elvetiana, aproape de paritate cu euro * JPMorgan: Francul va creste cu 9% fata de euro, pana in martie. continuă pe Ziarul Bursa

Francul, mai volatil decat rubla

Fluctuatiile din ultimele zile ale francului elvetian le-au depasit pe cele consemnate de rubla, care a fost cea mai volatila moneda din lume in ultimele 12 luni.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Vanzarile de carti tiparite vor fi de cinci ori mai mari decat vanzarile de eBook-uri in 2015, in timp ce peste 60% dintr-un miliard de dispozitive wireless existente la nivel global vor fi achizitionate, platite si utilizate de catre companii, releva concluziile remise azi redactiei a celei de-a 14-a editii a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions) elaborat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global).

Aritmetica bogatiei: cand 1 e mai mare decat 99

Se va intampla in 2016, anul in care cei mai bogati 1% dintre oameni vor ajunge sa detina o parte mai mare din averea globala decat restul de 99%, scrie Adevarul Financiar.

Populismul e mai rau decat coruptia

Populismul si coruptia au ceva in comun: afecteaza dramatic libertatea economica a indivizilor. Populismul, spre exemplu, il poate face pe cetatean dependent de stat, ii reduce sensibil sentimentul de responsabilitate individuala un om lipsit de responsabilitate nu este un om liber), il arunca intr-o spirala a dezamagirii din care nu poate iesi decat prin fantasmele autoritarismului moment in care isi va pierde si libertatile politice). Coruptia distorsioneaza, la randul ei, pietele si competitia libera, plasand individul intr-un mecanism inrobitor, din care nu poate actiona decat daca respecta regulile sclaviei.

Romania are un risc de intrare in incapacitate de plata mai mic decat cel al Ungariei, Bulgariei, Italiei si al Greciei

Romania este mai bine pozitionata in prezent decat tari precum Italia, Ungaria, Bulgaria, Portugalia si Grecia, din punct de vedere al capacitatii de onorare a obligatiunilor externe in urmatorii cinci ani, conform ultimului raport Standard Poors SP Capital IQ Sovereign Debt Report Q4 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )