Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta confirma ca a detectat semnale de la o cutie neagra a avionului EgyptAir disparut in Marea Mediterana

Adevărul Adevărul,
Franta confirma ca a detectat semnale de la o cutie neagra a avionului EgyptAir disparut in Marea Mediterana

Biroul francez de Ancheta si Analiza BEA) a confirmat marti ca Marina franceza a detectat semnale provenind de la una dintre cele doua cutii negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana in urma cu 12 zile, dar aceasta va putea fi recuperata abia saptamana viitoare, relateaza BFMTV. continuă pe Adevărul

S-a receptionat un semnal care poate proveni de la cutia neagra a avionului EgyptAir prabusit

O nava a marinei franceze a receptionat semnale despre care se crede ca provin de la una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir care s-a prabusit la 19 mai in Marea Mediterana, a anuntat miercuri Ministerul egiptean al aviatiei civile, citat de AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

O nava franceza a detectat semnale ce ar proveni de la una dintre cutiile negre ale zborului MS 804 EgyptAir

O nava apartinand Marinei franceze a detectat semnale provenind probabil de la una dintre cele doua cutii ale zborului MS804 EgyptAir pe ruta Paris-Cairo, care s-a prabusit pe 19 mai in Marea mediterana cu 66 de persoane la bord, au anuntat.

Una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Mediterana a fost gasita

Una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir care s-a prabusit acum aproape doua saptamani in Marea Mediterana a fost gasita de o nava franceza, informeaza The Guardian. Aceasta participa.

Cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana nu pot fi recuperate mai devreme de 12 zile

Cutiile negre ale zborului Paris-Cairo al companiei EgyptAir care s-a prabusit in Marea Mediterana cu 66 de persoane la bord nu vor putea fi recuperate mai devreme de 12 zile, timpul necesar pentru ca o nava specializata sa ajunga la fata locului, au declarat duminica surse apropiate anchetei, transmite agentia Belga preluata de dhnet. be.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )