Libnet.ro
UNICEF

07:30

Franta: Frontul National, partid ultranationalist si xenofob, pe primul loc la europarlamentare - exit-poll

B1 B1,
Franta: Frontul National, partid ultranationalist si xenofob, pe primul loc la europarlamentare - exit-poll

Formatiunea ultranationalista si xenofoba Frontul National se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar din Franta, cu 25%, conform sondajelor de tip exit-poll difuzate de ziarul Le Monde, scrie. continuă pe B1

Cutremur politic in Franta: Frontul National (extrema dreapta), in frunte, cu un scor istoric de 25% (estimari)/ Marine Le Pen cere dizolvarea parlamentului francez

Frontul National extrema dreapta) a provocat duminica un seism politic in Franta, castigand alegerile europene cu un rezultat istoric de aproape 25%, potrivit estimarilor, depasind de departe opozitia de centru dreapta UMP, in timp ce socialistii isi continua degringolada, scrie AFP.

Exit-poll: Partidul Popular Danez, antiimigratie, pe primul loc dupa alegeri

Partidul Popular Danez, o formatiune antiimigratie, se claseaza pe primul loc in Danemarca, cu 23% din voturile exprimate, arata un exit-poll difuzat duminica seara de catre televiziunea publica DR, relateaza AFP, conform Mediafax.

Zgonea, despre exit-poll-uri: Alianta PSD-UNPR-PC pe primul loc, dovada increderii cetatenilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca situarea Aliantei PSD-UNPR-PC pe primul loc in alegerile europarlamentare, conform exit-poll-urilor, este o dovada a increderii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )