Libnet.ro
UNICEF

11:30

Franta: Oferte exagerate si copii ilegale ale revistei Charlie Hebdo pe Internet

Antena3 Antena3,
Franta: Oferte exagerate si copii ilegale ale revistei Charlie Hebdo pe Internet

Sute de exemplare din revista Charlie Hebdo, epuizate rapid in Franta, au circulat pe internet miercuri la preturi uneori exagerate, provocand indignarea sustinatorilor si a supravietuitorilor revistei. continuă pe Antena3

Un ziar german a fost vizat de un atac dupa ce a publicat caricaturi cu Mohamed ale revistei Charlie Hebdo

Hamburger Morgenpost, un cotidian din Hamburg Germania) a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata, dupa ce a publicat caricaturi cu profetul Mohamed ale revistei satirice franceze Charlie.

O instanta turca ordona blocarea site-urilor care difuzeaza coperta revistei Charlie Hebdo

O instanta din Turcia a ordonat blocarea site-urilor care difuzeaza prima pagina a editiei de miercuri a revistei Charlie Hebdo, care contine o caricatura cu Profetul Mahomed, relateaza agentia Anatolia, citata.

Vanzarile revistei Charlie Hebdo au explodat: tirajul a fost marit la cinci milioane de exemplare

Tirajul primului numar al revistei de satira Charlie Hebdo de dupa atentatul din Paris soldat cu 12 victime, aparut astazi, a fost marit la cinci milioane de exemplare, in urma unei cereri exceptionale in Franta.

Fondatorul Frontului National din Franta: Imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atacul de la redactia revistei Charlie Hebdo,.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo: 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a revistei franceze Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare, a anuntat distribuitorul revistei, care a precizat ca s-a facut o suplimentare de la un milion de exemplare, cat erau planificate initial.

Ce contine noul numar al revistei Charlie Hebdo

Noul numar al revistei franceze de satira, Charlie Hebdo, tiparit in trei milioane de exemplare, contine caricaturi si texte publicate in numere anterioare, realizate de jurnalistii Wolinski, Charb, Tignous, Honore, Bernard Maris si Elsa Cayat, ucisi in atentatul de saptamana trecuta, informeaza The Telegraph .

Autoritatea islamica din Egipt recomanda revistei Charlie Hebdo sa evite provocarile nejustificate

Autoritatea islamica din Egipt, Dar al-Ifta, a lansat marti un avertisment privind intentia revistei satirice franceze Charlie Hebdo de a publica o noua caricatura cu Profetul Mahomed, argumentand ca este o.

VIDEO. L-am razbunat pe Profetul Mahomed strigau teroristii dupa masacrul de la redactia revistei Charlie Hebdo

O noua inregistrare video publicata de Sky News ii surprinde pe fratii Kouachi iesind calm din sediul redactiei revistei satirice Charlie Hebdo dupa ce au omorat 12 persoane in timp ce strigau L-am razbunat pe Profetul Mahomed.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )