Libnet.ro
UNICEF

06:00

Franta: Un roman a fost condamnat la opt luni de inchisoare dupa ce a furat o jumatate de tona de hrana pentru animale

B1 B1,
Franta: Un roman a fost condamnat la opt luni de inchisoare dupa ce a furat o jumatate de tona de hrana pentru animale

Un cetatean roman in varsta de 34 de ani a fost condamnat la opt luni de inchisoare de o instanta din Franta pentru ca a furat o jumatate de tona de hrana pentru animale, informeaza. continuă pe B1

Serge Aurier, jucatorul lui PSG, a fost condamnat la doua luni de inchisoare

Serge Aurier, fundasul echipei Paris Saint-Germain, a fost condamnat, astazi, la doua luni de inchisoare pentru abuz asupra unui agent de ordine publica, in timpul unei altercatii cu politia in data de 30 mai, informeaza L' Equipe.

Un fotbalist al lui PSG a fost condamnat la doua luni de inchisoare pentru o altercatie cu politia

Veste proasta pentru clubul de fotbal francez PSG. Fotbalistul Serge Aurier a fost condamnat la doua luni de inchisoare pentru ca a insultat un politist si a fost violent cu fortele de ordine. Altercatia.

Inspectorul angajat la Protectia Copilului Galaticare cerea spaga pentru copiii dati in plasament si ii dezbraca in strada a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Un inspector de la Directia Generala de Asistenta si Protectie a Drepturilor Copilului Galati cerea bani sau diverse favoruri de la asistentii maternali pentru a obtine reatestarea profesionala a acestora sau mentinerea plasamentului unor copii.

Deficit de 3,1 miliarde lei, la opt luni

La finalul primelor opt luni ale anului in curs, deficitul bugetar a fost de 3,1 miliarde de lei, respectiv 0,4% din PIB, potrivit executiei bugetare aferente perioadei amintite.

Bugetul general consolidat a inregistrat un deficit de 0,4% din PIB in primele opt luni. Pe ce s-au dus banii

Bugetul general consolidat a inregistrat un deficit de 3,1 miliarde de lei in primele opt luni din acest an, echivalentul a 0,4% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor.

De ce a fost condamnat Gica Popescu

Gica Popescu a vorbit deschis despre ce i s-a intamplat si despre noile perspective pe care le are in fotbal. Popescu a fost condamnat definitiv, in primavara lui 2014, de instanta Curtii.

Un jihadist a fost condamnat, in premiera, pentru crime de razboi. Sentinta a fost data marti la Haga

Judecatorii Curtii Penale Internationale CPI) l-au condamnat marti la 9 ani de inchisoare, intr-o hotarare istorica, pe jihadistul Ahmad Al Faqi Al Mahdi din Mali pentru ca a distrus in 2012 mausolee din Tombouctou Timbuktu) inscrise in patrimoniul mondial al umanitatii, informeaza agentia France Presse, preluata de Agerpres.

Traficul pe aeroportul Henri Coanda a depasit 7,1 milioane de pasageri in primele opt luni

Aeroportul Henri Coanda a fost mai tranzitat in primele 8 luni ale acestui an fata de perioada similara de anul trecut. Asadar, 7,138 milioane de pasageri au trecut prin aeroportul Henri Coanda in perioada ianuarie august 2016, cu 16% fata de aceeasi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )