Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fratele Abdullah din Moldova promoveaza Statul Islamic in limba rusa

Adevărul Adevărul,
Fratele Abdullah din Moldova promoveaza Statul Islamic in limba rusa

Gruparea Statul Islamic a publicat o filmare in care un barbat desemnat drept fratele Abdullah din Moldova apara in limba rusa legitimitatea califatului infiintat de gruparea terorista. continuă pe Adevărul

Opt agenti sub acoperire ai politiei irakiene au fost executati de Statul Islamic

Opt politisti irakieni au fost executati de Statul Islamic dupa ce se infiltrasera in organizatie si incercau sa ajute la pozitionarea teroristilor pentru a fi vizati de atacurile aeriene.

Statul Islamic a eliberat majoritatea barbatilor rapiti vineri

Potrivit unui ofiter al serviciilor de informatii si unui oficial local, 162 dintre cele 170 de barbati capturati vineri de islamistii gruparii Statul Islamic au fost eliberati.

Jihadistii gruparii Statul Islamic au eliberat zeci de barbati rapiti vineri, in Irak

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au eliberat sambata zeci de barbati capturati cu o zi inainte in nordul Irakului, potrivit unor responsabili si locuitori, informeaza AFP. Potrivit unui.

Cod galben de vant puternic pentru sapte judete din Moldova

Sapte judete din Moldova se afla, marti, sub incidenta unui cod galben de vant puternic, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Judetele vizate sunt Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea,.

Cod galben de vant puternic in cinci judete din Moldova, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting COD GALBEN de vant puternic valabila pana la ora 14. 00 in cinci judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, in judete.

VIDEO Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat islamic, conform Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste.

Confruntari intre soldati si Statul Islamic. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de membri ai fortelor de securitate au murit marti in doua atentate sinucigase si in confruntari cu jihadistii din gruparea Stat Islamic SI), in provincia Al-Anbar din vestul Irakului, au.

Statul Islamic, la frontierele Arabiei Saudite

Arabia Saudita este in stare de alerta pentru prevenirea unor posibile atacuri teroriste dupa ce doi inalti ofiteri ai politiei de frontiera au fost ucisi intr-un atac sinucigas, in timp ce in tara persista incertitudinea privind starea de sanatate a regelui Abdallah, internat pentru o pneumonie. Gardianul locurilor sfinte ale Islamului si principalul producator de petrol din lume, amenintat de jihadistii Statului Islamic, regatul saudit a luat masuri speciale de securitate la frontiera cu Irakul.

Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului (VIDEO)

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al gruparii teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )