Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fratele presedintelui iranian a fost arestat. Acuzatiile sunt extrem de grave

Antena3 Antena3,
Fratele presedintelui iranian a fost arestat. Acuzatiile sunt extrem de grave

Fratele si consilierul special al presedintelui iranian Hassan Rohani a fost arestat pentru delicte financiare, a anuntat duminica un purtator de cuvant in domeniul justitiei, Gholamhossein. continuă pe Antena3

Probleme pentru presedintele din Iran: Fratele sau a fost arestat

Fratele presedintelui iranian Hassan Rohani a fost arestat sub acuzarea de delicte financiare. Acesta indeplinea functia de consilier special al presedintelui. Hossein Fereydoun si.

Fratele presedintelui iranian Hassan Rohani, Hossein Ferydoun, a fost retinut

Fratele presedintelui iraian Hassan Rohani, Hossein Ferydoun, a fost retinut, a anuntat un purtator de cuvant al justitiei iraniene, relateaza BBC News, potrivit News. ro.

Fratele presedintelui iranian Hassan Rohani, Hossein Ferydoun, incarcerat

Fratele presedintelui iraian Hassan Rohani, Hossein Ferydoun, a fost retinut, a anuntat un purtator de cuvant al justitiei iraniene, relateaza BBC News.

Fratele presedintelui Iranului, arestat pentru delicte financiare

Hossein Fereydoun, fratele si consilierul special al presedintelui iranian Hassan Rohani, a fost arestat pentru delicte financiare, potrivit unui purtator de cuvant in domeniul Justitiei, Gholamhossein Mohseni-Ejeie.

Un roman a fost arestat in Italia. Barbatul ar fi provocat intentionat incendii de vegetatie

Un roman a fost arestat in sudul Italiei sub acuzatia ca a provocat intentionat incendii de vegetatie, potrivit libertatea. ro. Romanul in varsta de 24 de ani a fost suprins de un.

Medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzat ca ar fi primit mita de la sase pacienti, a fost arestat

Medicul chirurg Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzat ca ar fi solicitat si primit mita de la sase pacienti, conditionand actul medical, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta News. ro. In fata judecatorilor, medicul iesean nu a recunoscut ca ar fi luat mita de la pacienti.

Rapperul DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala in valoare de peste 1,7 milioane de dolari

Rapperul american DMX a fost arestat pentru evaziune fiscala de peste 1,7 milioane de dolari, fiind acuzat de o schema evazionala prin care a reusit sa se sustraga de la plata taxelor. Pe numele.

Muftiul Ierusalimului a fost arestat, dupa un atac in care au fost ucisi doi politisti

Muftiul Ierusalimului, Mohammed Hussein, a fost arestat vineri la Ierusalim de politia israeliana dupa un atac in care au fost ucisi doi politisti israelieni, au anuntat surse apropiate anchetei, relateaza.

Muftiul Ierusalimului a fost arestat de politia israeliana

Muftiul Ierusalimului Muhammad Hussein a fost arestat vineri, la Ierusalim, in urma unui atac soldat cu moartea a doi politisti israelieni, au anuntat apropiati ai acestuia, potrivit AFP.

RASTURNARE DE SITUATIE! Sinodul Moldovei ii ia apararea Episcopului de Husi: Acuzatiile sunt...

Membrii Sinodului Mitropoliei Moldovei si Bucovinei nu cred in acuzatiile care i se aduc Episcopului Husilor, Corneliu Barladeanu, a declarat pentru Agerpres preotul Marian Timofte, vicar administrativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )