Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei ca Oficiul pentru Analiza Amenintarii OCAM) a decis, in premiera, ridicarea nivelului de alerta terorista la nivel maxim 4/4 - amenintare serioasa si iminenta) pe intreg teritoriul belgian. *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui. continuă pe Ziarul Bursa

Fratii El Bakraoui, doi dintre presupusii autori sinucigasi de la aeroportul Zaventem

ACTUALIZARE 14:22 Zi de doliu national, joi, pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles Guvernul Romaniei a decis ca joi, 24 martie, sa fie declarata zi de doliu national in tara noastra, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anuntat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 14:08 Suspectul arestat astazi in Anderlecht nu este Najim Laachraoui *ACTUALIZARE 13:20 Confuzie in legatura cu cel de-al treilea suspect *ACTUALIZARE 13:07 Zborurile TAROM Bucuresti-Bruxelles-Bucuresti de miercuri au fost anulate *ACTUALIZARE. 12:00 Najim Laarchraoui a fost arestat Najim Laarchraoui, in varsta de 24 de ani, a fost arestat la Anderlecht, o suburbie a Bruxelles-ului. *ACTUALIZARE 11:07 MAE: Alerta de gradul 4 pe intreg teritoriul belgian *ACTUALIZARE 10:49 Premierul francez afirma ca este nevoie urgenta de intarirea controalelor la frontierele externe ale UE *ACTUALIZARE 10:31 Fortele de securitate belgiene au descoperit un computer cu mesaje avand legatura cu ISIS *ACTUALIZARE 10:11 Al treilea suspect de la aeroportul Zaventem este Najim Laachraoui.

Presa: Trei dintre presupusii teroristi implicati in atentatele de la Bruxelles, surprinsi de camerele de securitate

Presupusii teroristi implicati in atentatele de la Bruxelles au fost surprinsi pe camerele de securitate din aeroportul national Zaventem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )