Libnet.ro
UNICEF

05:00

FRAUDA BAC 2013. Interventia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi in cazul ...

România Liberă România Liberă,
FRAUDA BAC 2013. Interventia premierului Ponta a blocat audierea a 100 de elevi in cazul ...

Procurorul de caz a emis citatii pentru elevi, conform procedurii penale. In baza acestor citatii, politistii ii puteau audia pe elevi sau ii puteau duce la audieri, avand in vedere ca elevii sunt majori. Numai minorii au nevoie de incuviintarea parintilor si de prezenta acestora la audieri. Laura Stefan, expert anticoruptie, a declarat pentru Romania Libera ca interventia premierului intr-un caz judiciar aflat pe rol nu este normala. Premierul trebuia sa sesizeze Consiliul Superior . continuă pe România Liberă

FRAUDA BAC 2013. Un profesor de religie de la Bolintineanu strangea spaga de la ...

Fosta directoare de la Liceul Bolintineanu, Costica Varzaru, si-a ales comisia de bacalaureat si a fost ajutata de un inspector scolar, sustin procurorii, potrivit Realitatea TV. De asemenea, profesorii care nu luau mita erau repartizati pe hol. Citeste si BAC 2013. Peste 174. 000 de elevi sustin, miercuri, proba obligatorie a profilului la bacalaureat Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu puneau banii in pachete de tigari, reviste sau ziare, care urmau sa fie puse pe .

FRAUDA BAC 2013. Parchet: Directoarea de la Dimitrie Bolintineanu a luat SPAGA ...

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a luat bani de la elevii inscrisi pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sustin procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, potrivit Mediafax. Citeste si FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu De asemenea, Costica Varzaru a intervenit sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului. Citeste si .

FRAUDA BAC 2013. Parchet: Directoarea Varzaru a luat SPAGA de la elevi.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a luat bani de la elevii inscrisi pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sustin procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, potrivit Mediafax. Citeste si FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu De asemenea, Costica Varzaru a intervenit sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului. Citeste si .

FRAUDA BAC 2013. SOCANT: Subiectul la Limba si literatura romana s-ar fi cunoscut cu o zi ...

SOCANT: Subiectul la Limba si literatura romana s-ar fi cunoscut cu o zi inainte! Mai precis, multi elevi de la mai multe colegii , profil real, din Bucuresti ar fi stiut ca cel putin la subiectul al treilea de la examenul de Limba si literatura romana se va cere un eseu de doua -trei pagini in care sa se prezinte tema si viziunea despre lume dintr-un text poetic studiat, apartinand lui Tudor Arghezi, Ion Barbu sau Lucian Blaga, spun surse extrajudiciare. Aceasta .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri.

100 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de autoritati, si dusi la audieri, informeaza Realitatea TV. Elevii au fost ridicati pentru ca ar fi dat mita pentru a putea copia la bacalaureat. Si mai multi parinti au fost chemati la audieri, in dosarul deschis de autoritati, dupa ce directoarea Costica Varzaru a fost arestata pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta. Stire in curs de actualizare.

FRAUDA BAC 2013. Trei elevi, la SPITAL dupa ce li s-au blocat in urechi casti pe care le ...

Trei adolescenti au avut nevoie de interventia medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce le-au ramas blocate in urechi minicasti pe care le cumparasera cu scopul de a copia la bacalaureat si pe care le testau, informeaza Mediafax. Potrivit sefului Sectiei ORL a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dr. Gheorghe Stanciu, tinerii au ajuns la spital dupa ce nu au mai putut sa isi scoata din urechi sistemele hands-free cu magnet pe care le .

FRAUDA BAC 2013. Pricopie: Proba la limba romana nu va fi anulata. ...

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, marti, cu privire la cazul de fraudare a Bacalaureatului la liceul Dimitrie Bolintineanu, ca si-ar fi dorit un examen fara procurori la usa scolii si ca proba de limba romana nu va fi anulata. Interventia inspectoratului a fost prompta. Maine va fi o echipa noua, presedinte, vicepresedinte. Speram sa nu avem surprize si la un alt centru din tara, a afirmat Pricopie despre frauda de la liceul Dimitrie Bolintineanu. Sa speram ca ceea ce s-a .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a fost informat despre situatia de la liceul Dimitrie Bolintineanu, dar ca el stie ca nu exista mandat de aducere pentru elevi semnat de procuror. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul. Citeste FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu .

FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu.

Anchetatorii vor face, marti, o noua perchezitie in cazul suspiciunii de frauda la bacalaureat, iar la Politia Capitalei vor continua audierile, au declarat surse judiciare, potrivit Mediafax. Citeste si Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la bacalaureat Persoanele care urmeaza sa fie audiate la Politia Capitalei au fost chemate sa dea procurorilor informatii suplimentare in ancheta in care luni au fost facute perchezitiile la Liceul Dimitrie .

FRAUDA BAC 2013. Ce l-a rugat ministrul Justitiei pe Procurorul general al Romaniei.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a vorbit pe Tiberiu Nitu sa discute cu procurorii ca ancheta privind suspiciunile de frauda la bacalaureat sa nu aiba consecinte negative in cazul celor care nu au nicio vina, informeaza Mediafax. El a precizat ca nu a fost o imixtiune, ci o rugaminte. M-a sunat putin mai devreme premierul legat de aceasta situatie. Am vorbit cu domnul Nitu Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei- n. r. ) si l-am rugat sa discute cu colegii nostri .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )