Libnet.ro
UNICEF

10:30

FRAUDA LA BAC: 96 de persoane, printre care seful ISJ Ialomita si profesori, urmariti penal

Antena3 Antena3,
FRAUDA LA BAC: 96 de persoane, printre care seful ISJ Ialomita si profesori, urmariti penal

Nouazeci si sase de persoane, printre care seful ISJ Ialomita Otilia Dumitru, profesori, absolventi si parinti, sunt cercetati de procurorii DNA pentru fraude la examenul de bacalaureat sustinut in. continuă pe Antena3

Spaga la Bac. 96 de elevi, parinti si profesori, in frunte cu inspectorul-sef scolar din Ialomita, urmariti penal de DNA pentru coruptie la Bac-ul din 2012

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de un numar de 96 persoane profesori, absolventi de licee si parinti ai acestora), in legatura cu presupuse infractiuni de coruptie savarsite la examenul de Bacalaureat la nivelul judetului Ialomita, in cursul lunilor iunie-iulie 2012. Inspectorul scolar risca suspendarea din functia de conducere.

BlackBerry exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si vanzarea companiei

Producatorul canadian de smartphones BlackBerry, aflat in dificultate, a anuntat luni ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea, relateaza AFP.

Bacul pe spaga. 96 de persoane urmarite penal de DNA pentru coruptie la Bacalaureatul din 2012 din judetul Ialomita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de un numar de 96 persoane profesori, absolventi de licee si parinti ai acestora), in legatura cu presupuse infractiuni de coruptie savarsite la examenul de Bacalaureat la nivelul judetului Ialomita, in cursul lunilor iunie-iulie 2012. Anuntul, facut intr-un comunicat de presa emis de institutie.

Spania: Sase persoane arestate, printre care o romanca, dupa descoperirea a o mie de plante ...

Politia spaniola a confiscat peste o mie de plante de marihuana in doua operatiuni realizate in localitatile Jijona si Benitachell, din provincia Alicante, si a arestat sase persoane - cinci barbati si o femeie - avand nationalitati spaniola, romana si olandeza si varste cuprinse intre 25 si 55 de ani, scrie sambata publicatia La Informacion, citata de Agerpres. La 29 iulie, Garda Civila politia spaniola) a localizat o plantatie de marihuana intr-o pepiniera de pini de la periferia orasului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )