Libnet.ro
UNICEF

20:00

FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu exista mandate de aducere ale elevilor la audierile Politiei.

România Liberă România Liberă,
FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu exista mandate de aducere ale elevilor la audierile Politiei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, cu privire la situatia celor 100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala dusi la audieri de catre Politie, ca el stie ca nu exista mandate de aducere ale acestora. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul. continuă pe România Liberă

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: AU FOST emise mandate.

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat ca au fost emise mandate de aducere ale elevilor de la liceul Bolintineanu, dar nu au fost puse in executare, informeaza Digi24. 100 de elevi de la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de procurori pentru ca ar fi dat mita ca sa copieze la Bacalaureat. Premierul Victor Ponta a declarat, in cursul zilei de vineri, ca procurorii nu aveau mandate de aducere a elevilor la Parchet, insa purtatorul de cuvant al Parchetului .

Directoarea Liceului Bolintineanu, unde exista suspiciuni de frauda privind bacalaureatul, retinuta

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde exista suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta, anunta Mediafax. Costica Varzaru, care a fost audiata de procurori la Politia Capitalei, fiind suspectata de fapte de coruptie, a fost retinuta, iar marti ar urma sa fie dusa la instanta cu propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )