Libnet.ro
UNICEF

23:00

FRF a stabilit stadionul pe care se va disputa finala Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
FRF a stabilit stadionul pe care se va disputa finala Cupei Romaniei

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana va avea loc pe Arena Nationala. Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj se vor intalni, in ultimul act al competitiei, pe data de 31 mai. continuă pe România Liberă

FRF: Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va disputa pe Arena Nationala

Finala Cupei Romaniei din acest sezon, dintre Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj, se va disputa pe Arena Nationala, a decis Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din data de 23 aprilie 2015,.

Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va disputa pe Arena Nationala

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis ca finala Cupei Romaniei din acest sezon, dintre Steaua Bucuresti si Universitatea, din data de 31 mai 2015, sa se dispute pe Arena Nationala, informeaza.

Finala Cupei Romaniei se va desfasura pana la urma tot pe Arena Nationala

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana dintre Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj se va disputa in data de 31 mai, pe Arena Nationala.

FRF a decis locul de disputare al finalei Cupei Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, decizia finala in privinta orasului si stadionului care va gazdui finala Cupei Romaniei din acest sezon.

Turneul Final 4 al Cupei Romaniei la Baia Mare. Afla programul meciurilor

In acest final de saptamana in Baia Mare va avea loc turneul Final Four al Cupei Romaniei. Meciurile din polivalenta baimareana vor avea loc in zilele de 25 si 26 aprilie, echipele participante fiind HCM Baia Mare, SCM Craiova, CSM Bucuresti si Universitatea Neptun Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )