Libnet.ro
UNICEF

17:00

Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce spunea subalternilor ca sunt in relatii bune cu orice guvern vine, dar ei decid alocarile bugetare in 2015

B1 B1,
Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce spunea subalternilor ca sunt in relatii bune cu orice guvern vine, dar ei decid alocarile bugetare in 2015

Sorin Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea sualternilor sai ca ei sunt in relatii bune cu orice guvern, dar ei decid alocarile bugetare in 2015, transmite. continuă pe B1

STENOGRAME Cum ii convingea pe primari Sorin Frunzaverde sa voteze cu Iohannis: Vom tine cont la impartirea banilor in 2015!

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Pentru a fi mai convingator, Frunzaverde amintea primarilor ca pot fi exclusi foarte usor de la finantarile judetului.

Frunzaverde, INTERCEPTAT de procurori. Ce le spunea subalternilor

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Funzaverde, a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, precizandu-le ca sunt in relatii bune cu orice Guvern, insa ei decid alocarile bugetare in 2015.

Sorin Frunzaverde, interceptat de procurori: Suntem in relatii bune cu orice Guvern vine, dar noi dam banii pe 2015

Sorin Frunzaverde a fost interceptat de procurori in timp ce le spunea subalternilor sa-i convinga pe edilii din judet sa il voteze pe Klaus Iohannis, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, precizandu-le ca sunt in relatii bune cu orice Guvern, insa ei decid alocarile bugetare in 2015, relateaza Mediafax.

Sorin Frunzaverde, VOTURI contra FINANTARE. Presedintele CJ Caras-Severin a fost interceptat de procurorii DNA

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a fost interceptat de procurorii anticoruptie in timp ce le cerea sublaternilor sai sa mearga in teritoriu si sa ii convinga pe primari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )