Libnet.ro
UNICEF

00:08

Fundraising in statiile de metrou din Bucuresti: cauze, provocari si bucurii

România Liberă România Liberă,
Fundraising in statiile de metrou din Bucuresti: cauze, provocari si bucurii

In ultimii ani, organizatii precum Salvati Copiii, UNICEF si WWF au inceput sa isi promoveze cauzele direct in strada, prin intermediul activitatilor de fundraising. Manati de dorinta de a schimba ceva la societatea in care traiesc, tinerii mesageri ai organizatiilor petrec, zilnic, cate patru ore in locuri aglomerate din Capitala, incercand sa atraga cat mai multi sustinatori, care sa sprijine financiar diverse cauze, precum: dotarea spitalelor cu aparatura care sa ajute bebelusii nascuti prematuri, oferirea de suport pentru copiii vulnerabili si marginalizati din Romania, repopularea muntilor Carpati cu zimbri sau protejarea ursilor bruni. continuă pe România Liberă

Lansari de carte ale Editurii Universitatii din Bucuresti la Bookfest Bucuresti

Sambata, 4 iunie 2016, Editura Universitatii din Bucuresti organizeaza doua evenimente de lansare de carte Romexpo, Pavilion C4, in cadrul Consortiului Universitaria): ora 13:00 Mircea Flonta, Liana Ionescu ed. ), Un profesor de filosofie: Alexandru Valentin; ora 15:30 Sorin Paliga, Mircea Dan Duta ed. ), Romano-Bohemica IV, V, VI. 40total views, 40views today.

Caz de SHU, confirmat la o fetita de un an si noua luni, din Bucuresti

Un caz de sindrom hemolitic-uremic a fost confirmat, vineri dimineata, la o fetita de un an si noua luni, din Bucuresti. Ea a fost transferata la Spitalul Marie Curie din Capitala.

Accident cumplit pe linia tramvaiului 21 din Bucuresti. Un om a murit dupa ce a fost lovit de TIR

Un accident terifiant a avut loc, joi, pe linia tramvaiului 21, din Bucuresti. Un barbat a fost lovit de un tir si lasat fara suflare, scrie Spy News. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tir pe.

Contabila unei scoli din Bucuresti a murit in urma unui infarct, dupa ce la scoala au fost perchezitii

Contabila unei scoli din Bucuresti a facut infarct si a murit, dupa ce procurori si politisti au facut perchezitii, ieri la la unitatea de invatamant la care aceasta lucra. Ancheta nu o viza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )