Libnet.ro
UNICEF

14:45

La fundul sacului: Financial Times de Germania se inchide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La fundul sacului: Financial Times de Germania se inchide

Ziarul Financial Times Deutschland , detinut de grupul Bertelsmann si aflat pe pierdere o perioada indelungata, a fost inchis vineri dupa restrangerea semnificativa a tirajului si a veniturilor din publicitate, pe fondul migratiei cititorilor catre. continuă pe Wall-Street Ro

La fundul sacului: Financial Times se inchide

Ziarul Financial Times Deutschland , detinut de grupul Bertelsmann si aflat pe pierdere o perioada indelungata, a fost inchis vineri dupa restrangerea semnificativa a tirajului si a veniturilor din publicitate, pe fondul migratiei cititorilor catre.

Financial Times Deutschland se iNCHIDE.

Ziarul Financial Times Deutschland, detinut de grupul Bertelsmann si aflat pe pierdere o perioada indelungata, a fost inchis, vineri, dupa restrangerea semnificativa a tirajului si a veniturilor din publicitate, pe fondul migratiei cititorilor catre online, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Cotidianul financiar de limba germana, infratit cu ziarul englezesc Financial Times, a publicat vineri ultima editie, nereusind sa faca profit in cei 13 ani de existenta. Un alt cunoscut ziar german, .

Financial Times Deutschland s-a inchis

Ziarul Financial Times Deutschland, detinut de grupul Bertelsmann si aflat pe pierdere o perioada indelungata, a fost inchis vineri dupa restrangerea semnificativa a tirajului si a veniturilor din publicitate, pe fondul migratiei cititorilor catre online.

Financial Times, varianta germana, s-a inchis

Editia germana a ziarului Financial Times a fost inchisa vineri, dupa restrangerea semnificativa a tirajului si a veniturilor din publicitate, pe fondul migratiei cititorilor catre online.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )