Libnet.ro
UNICEF

06:00

Furia apelor face ravagii. Debitul Dunarii a atins un nivel record la Bratislava

Antena3 Antena3,
Furia apelor face ravagii. Debitul Dunarii a atins un nivel record la Bratislava

Apele Dunarii au atins joi dupa-amiaza nivelul maxim la Bratislava, a anuntat joi Institutul Hidrometeorologic slovac, potrivit agentiei TASR, citata de Agerpres. Totodata, debitul apelor fluviului in capitala. continuă pe Antena3

Furia apelor face ravagii in centrul Europei. Germania, Cehia si Austria, afectate de inundatii

Centrul Europei este in alerta maxima din cauza inundatiilor devastatoare. Sase oameni au murit si alti sapte sunt dati disparuti in Germania, Cehia si Austria, dupa ce, in urma ploilor torentiale, apele.

Debitul Dunarii la intrarea in tara a depasit media multianuala a lunii iunie

Debitul Dunarii la intrarea in tara in sectiunea Bazias a fost, ieri, in crestere, avand valoarea de 7400 mc/sec, peste media multianuala a lunii iunie 6400 mc/sec), informeaza un comunicat de presa remis de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice.

Moldova, devastata de furtunile cu grindina. in Vaslui, o femeie a fost OMORATA de furia apelor

Moldova a fost devastata de furtuni cu grindina. Furia apelor a ucis o femeie in judetul Vaslui, care a murit inecata dupa ce a fost luata de viitura. Ploile, grindina si vantul puternic au facut prapad si.

Furia apelor loveste Romania: O femeie din Vaslui a fost ucisa de viitura

Furia apelor a facut, miercuri dupa-amiaza, o victima. O viitura puternica formata in urma ploilor torentiale a ucis o femeie din Vaslui. Judetul Vaslui a fost astazi sub cod galben de furtuna. Potrivit.

COD GALBEN de INUNDATII pentru 9 judete. Debitul Dunarii, in PERICOL?.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, cod galben de inundatii pentru noua judete ale tarii. Codul va fi insitituit de joi, de la ora 20:00 pana pe 8 iunie, la ora 10:00 pentruraurile mici din bazinele hidrografice: Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus judetele Suceava, Neamt, Harghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat judetul Vrancea), Barlad judetele Vaslui si Galati), Jijia judetele Botosani si Iasi) si pe afluentii Prutului inferior din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )