Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriel Bivolaru, arestat pentru 29 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Bivolaru, arestat pentru 29 de zile

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru, care este si fratele vitreg al liderului MISA, Gregorian Bivolaru, a fost arestat pentru 29 de zile, potrivit Antena 3. continuă pe Ziarul Bursa

Fratele liderului MISA, fostul deputat Gabriel Bivolaru, arestat pentru 29 de zile

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, fratele vitreg al liderului MISA, a fost arestat pentru 29 de zile. Acesta a fost retinut de procurori pentru furt de petrol si evaziune fiscala, dupa o urmarire ca in filme, care.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, retinut pentru furt de petrol

Fostul deputat Gabriel Bivolaru a fost retinut pentru furt de petrol, evaziune fiscala si spalare de bani. inca noua persoane, complici ai fostului politician, au mai fost retinute in acelasi dosar. Cele zece.

Gabriel Bivolaru si alti trei complici au fost arestati pentru 29 zile

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru va petrece urmatoarele 29 zile dupa gratii. Masura a fost luata de magistratii constanteni la prima ora a zilei de marti, 6 august.

Gabriel Bivolaru si trei acoliti au fost arestati pentru 29 de zile

Fostul deputat Gabriel Bivolaru si trei dintre membrii gruparii specializate in furt de combustibil din conducte al carei lider era au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, decizia fiind luata de Tribunalul Constanta in noaptea de luni spre marti,.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, retinut pentru furt de produse petroliere si evaziune fiscala

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost retinut, luni, de procurorii constanteni, alaturi de mai multe persoane, fiind suspectat de furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, retinut pentru furt de petrol

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost prins, duminica seara, in flagrant, intr-un caz de furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani, fiind retinut alaturi de alte noua persoane.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru, retinut pentru furt de petrol si evaziune fiscala

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a fost prins, duminica seara, in flagrant, intr-un caz de furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani, fiind retinut alaturi de alte noua persoane.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru si alti trei membri ai gruparii sale au fost arestati preventiv.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru si trei dintre membrii gruparii specializate in furt de combustibil din conducte al carei lider era au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, decizia fiind luata de Tribunalul Constanta in noaptea de luni spre marti, informeaza Mediafax. Magistratii Tribunalului Constanta au admis, in cursul noptii de luni spre marti, propunerile de arestare preventiva pentru patru dintre cei zece inculpati in dosarul furtului de combustibil din conducte, intre care si .

Gabriel Bivolaru si trei membri ai gruparii sale, arestati preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Constanta a decis, in noaptea de luni spre marti, arestarea preventiva a fostului deputat Gabriel Bivolaru si a altor trei membri ai gruparii sale pentru furt de combustibil din conducte. Decizia.

FOTO Gabriel Bivolaru fura titei cu taraita. Fostul parlamentar PDSR, prins in rafinaria ilegala

Gabriel Bivolaru, ex-deputat PDSR, a fost retinut pentru coordonarea unei retele care fura tone de titei din conductele Conpet. Combustibilul era prelucrat la o rafinarie ilegala din Navodari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )