Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale, cantaretul este in continuare ventilat mecanic, in stare grava, dar stabila, au declarat surse medicale, citate de agentia Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai recente informatii despre starea lui Gabriel Cotabita. Artistul, supus unei interventii care ii va proteja coardele vocale

Gabriel Cotabita a fost supus traheostomiei, interventie care ii va proteja si coardele vocale. Artistul este in continuare ventilat mecanic, in stare grava, dar stabila, au declarat surse medicale ale.

Gabriel Cotabita a fost operat

Interpretul Gabriel Cotabita a suferit o interventie chirurgicala, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala. Interventia, numita traheotomie, se face pentru restabilirea unei ventilatii adecvate.

Gabriel Cotabita a fost operat. in ce scop i-a fost facuta interventia

Interpretul Gabriel Cotabita a suferit o interventie chirurgicala, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala. Interventia, numita traheotomie, se face pentru restabilirea unei ventilatii adecvate.

Gabriel Cotabita ar putea suferi o noua interventie chirurgicala. Ce spun medicii

Starea artistului Gabriel Cotabita este in continuare grava, dar stabila, la 11 zile de la internarea in Spitalul de Urgenta Floreasca, si i s-ar putea face traheotomie, interventie prevazuta de protocoalele medicale, dupa sapte-zece zile in care un pacient este ventilat mecanic, potrivit unor surse medicale.

Gabriel Cotabita are nevoie de o noua interventie chirurgicala (VIDEO)

Gabriel Cotabita are nevoie de operatie pentru a trai in continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 11 zile in coma la spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Starea lui Cotabita este in continuare.

Gabriel Cotabita, in coma de zece zile, va fi supus unei interventii chirurgicale

Gabriel Cotabita 59 de ani), care se afla de zece zile in coma indusa, va fi supus unei interventii chirurgicale, care presupune montarea unui tub la nivelul gatului, ce il va ajuta pe artist sa respire, potrivit unor surse medicale, citate de site-ul stirileprotv. ro.

Gabriel Cotabita a miscat si a tusit, insa va avea nevoie de traheotomie! Iata care e starea artistului!

Gabriel Cotabita a dat primele semne imbucuratoare: a miscat capul si a tusit. Din pacate, doar atat, neraspunzand la alti stimuli. In plus, i se va face in curand traheotomie, urmand sa i se introduca o canula pentru respiratie artificiala printr-o gaura in gat.

Fiicele lui Gabriel Cotabita au postat un nou mesaj pe Facebook. Ce au scris tinerele

Fiicele artistului Gabriel Cotabita, Aela, Eliza si Milena, au scris pe Facebook ca ele si medicii interpretului formeaza o echipa care se ocupa constant de ameliorarea starii lui de sanatate.

Gabriel Cotabita, operat din nou pentru a putea fi ventilat mecanic (VIDEO)

Gabriel Cotabita va fi operat din nou, marti, la Spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Pentru ca starea artistului este in continuare grava, medicii au hotarat sa-i faca o operatie de traheostomie, pentru ca s.

Ce sanse de viata ii dau medicii din Spitalul Floreasca lui Gabriel Cotabita

Interpretul Gabriel Cotabita are sanse minime sa se recupereze si risca sa moara din cauza unui stop cardiac, potrivit unor surse medicale din Spitalul Floreasca.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )