Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gabriel Oprea ajunge cu dosarul Limuzina si jacuzzi la CCR

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea ajunge cu dosarul Limuzina si jacuzzi la CCR

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis cererea formulata de fostul vicepremier Gabriel Oprea si au decis sesizarea CCR cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul. continuă pe Antena3

Dosarul lui Gabriel Oprea ajunge la CCR. Avocatii lui reclama ca nu exista un prag al prejudiciului pentru abuzul in serviciu (VIDEO)

Curtea Suprema a admis cererea lui Gabriel Oprea de sesizare a Curtii Constitutionale privind abuzul in serviciu, avocatii fostului vicepremier reclamand faptul ca nu exista un prag al.

Dosarul fostului vicepremier Gabriel Oprea ajunge la Curtea Constitutionala a Romaniei

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis cererea fostului vicepremier Gabriel Oprea de sesizare a CCR privind o exceptie de neconstitutionalitate privind abuzul in serviciu.

ICCJ va sesiza CCR, intr-un dosar in care Gabriel Oprea este acuzat de abuz in serviciu

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis cererea formulata de fostul vicepremier Gabriel Oprea si au decis sesizarea CCR cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul.

Inalta Curte a admis cererea lui Gabriel Oprea de sesizare a Curtii Constitutionale in legatura cu abuzul in serviciu

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis cererea formulata de fostul vicepremier Gabriel Oprea si au decis sesizarea CCR cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul penal care reglementeaza infractiunea de abuz in serviciu, potrivit Agerpres.

Dosarul Limuzina. Si Gabriel Oprea cere sesizarea CCR cu privire la pragul valoric pentru abuzul in serviciu

Avocatul lui Gabriel Oprea a anuntat ca vrea sa ridice exceptia de neconstitutionalitate in cazul pragului valoric privind infractiunea de abuz in serviciu, in dosarul in care fostul ministru de Interne este judecat pentru abuz in serviciu.

Exceptie de neconstitutionalitate privind pragul valoric la abuz in serviciu, in dosarul Limuzina

Avocatul lui Gabriel Oprea a anuntat ca vrea sa ridice exceptia de neconstitutionalitate in cazul pragului valoric privind infractiunea de abuz in serviciu, in dosarul in care fostul ministru de Interne este judecat pentru abuz in serviciu.

Instanta suprema a admis cererea lui Gabriel Oprea si va sesiza CCR cu exceptia de neconstitutionalitate privind infractiunea de abuz in serviciu

Instanta suprema a admis cererea fostului ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea si va sesiza Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate privind inexistenta unui prag valoric pentru infractiunea de abuz in serviciu.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a solicitat sesizarea CCR in legatura cu o exceptie pe abuzul in serviciu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a solicitat judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale, cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul penal care reglementeaza infractiunea de abuz in serviciu.

Gabriel Oprea cere sesizarea CCR privind abuzul in serviciu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a cerut judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a articolului din Codul penal care re.

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a vorbit despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor 2009. Nu am fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor preziden?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )