Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, la evenimentele pentru marcarea Zilei Politiei: Spiritul civic e foarte important pentru societate (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, la evenimentele pentru marcarea Zilei Politiei: Spiritul civic e foarte important pentru societate (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel oprea, ministrul pentru securitate nationala, a participat, duminica, la evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Politiei Romane desfasurate in Parcul Tineretului. Ministrul a. continuă pe B1

Gabriel Oprea, la evenimentele pentru marcarea Zilei Politiei: Spiritul civic e foarte important pentru societate

Vicepremierul Gabriel oprea, ministrul pentru securitate nationala, a participat, duminica, la evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Politiei Romane desfasurate in Parcul Tineretului. Ministrul a.

Gabriel Oprea, la CN al PSD: Indiferent de speculatii, UNPR sustine actuala majoritate. Nu facem jocuri de culise si intelegeri pe sub masa

Oprea:Presedintele UNPR Gabriel Oprea a transmis social democratilor un mesaj cu ocazia sedintei Consiliului National al PSD. Vicepremierul a declarat ca, indiferent de speculatii, UNPR va ramane fidel.

Gabriel Oprea: UNPR nu face intelegeri pe sub masa, sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, subliniind insa ca in egala masura il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )