Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Oprea: Grecia trebuie sa-si continue parcursul pro-european (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea: Grecia trebuie sa-si continue parcursul pro-european (VIDEO)

Este important ca Grecia sa isi continue drumul pro european, a declarat si premierul interimar Gabriel Oprea, dupa referendumul de duminica prin care elenii au respins austeritatea, informeaza B1 TV. Oprea a mai. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi. Avem foarte multe active si banci grecesti

Gabriel Oprea: Eu cred ca cel mai important lucru este ca Grecia, in urma acestui referendum, sa continue parcursul pro-european si, bineinteles, este important, pentru Grecia, pentru toata Uniunea Europeana, bineinteles, cu partenerii europeni, sa rezolve aceasta criza care afecetaza poporul grec .

Gabriel Oprea a obtinut titlul de doctor cu calificativul Foarte Bine. Cine sunt membrii comisiei care i-a evaluat teza de doctorat

Premierul interimar Gabriel Oprea a obtinut in 2001 titlul de Doctor in Drept, cu calificativul foarte bine, potrivit datelor puse la dispozitia HotNews. ro de catre Ministerul Educatiei si Universitatea din Bucuresti. Presedintele Comisiei de specialisti care a evaluat doctoratul lui Oprea a fost Constantin Mitrache, pe atunci prodecan al Facultatii de Drept. La doi ani de la acel moment, atat Constantin Mitrache, cat si Gabriel Oprea au fost membri in comisia de doctorat a altui premier cu plagiat: Victor Ponta. Descarca din articol Raspunsul trimis de Ministerul Educatiei catre premierul interimar Gabriel Oprea, referitor la parcursul sau academic.

Gabriel Oprea: 770 de ambulante, 300 de echipaje SMURD, 2 avioane si 7 elicoptere, pregatite de interventii pentru canicula (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca trebuie luate masuri speciale pentru combaterea caniculei: asigurarea asistentei medicale, distribuirea de apa potabila, evitarea actiunilor in aer liber, evitarea.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

Guvernul condus de Gabriel Oprea a aprobat suplimentarea numarului de procurori DNA

Guvernul Romaniei condus de premierul interimar Gabriel Oprea a aprobat suplimentarea numarului de procurori DNA. Hotararea de Guvern prin care numarul procurorilor a fost majorat cu 50 a fost semnata de Oprea. Masu.

Traian Basescu: Gabriel Oprea s-a ascuns sub mantaua interesului national

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, facand referire la decizia premierului Gabriel Oprea si a UNPR de a vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, ca prin aceasta decizie ca mi-e foarte clar ca Gabriel Oprea a tradat, ascunzandu-se sub mataua interesul national. Hai, las-o, nu stra interesul national intr-o numire.

UPDATE Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax. UPDATE La plecarea de la sediul PSD, in jurul orei 11. 45, Oprea a repetat ceea ce a spus si anume ca il asteapta pe Ponta din zi in zi.

Valentin Jucan, membru CNA, scrisoare deschisa adresata premierului interimar Gabriel Oprea: Va solicit sprijinul si interventia in favoare reformarii TVR

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), semneaza o scrisoare deschisa adresata premierului interimar Gabriel Oprea, prin care ii cere interventia si sprijinul in favoarea reformarii Societatii Romane de Televiziune.

Rovana Plumb: Gabriel Oprea a asigurat PSD ca sustine in continuare Guvernul. Victor Ponta revine in tara cand vor decide medicii (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent al PSD ca la reuniune a luat parte si liderul UNPR, Gabriel Oprea, care a dat asigurari ca Executivul este.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )