Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriel Oprea: Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei

B1 B1,
Gabriel Oprea: Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei

Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor pentru europarlamentare, liderul UNPR Gabriel Oprea. Cred ca Victor Ponta are obligatia sa. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Victor Ponta ARE OBLIGATIA sa ajunga presedintele Romaniei

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sambata, la lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare, ca Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei pentru ca Romania sa aiba parte.

Traian Basescu: Ponta nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu poate ajunge presedintele Romaniei. Cred ca n. r. Ponta) nu are.

Gabriel Oprea, delegat de Ponta sa preia fraiele Guvernului pe durata campaniei electorale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in cadrul comandamentului de inundatii, ca ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, va asigura permanenta la Guvern pe durata campaniei electorale care incepe maine.

Basescu: Ponta nu are nicio sansa sa castige Presedintia; stanga nu poate bate dreapta unita

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei, pentru ca stanga, singura, nu va putea bate dreapta, daca dreapta este destul de inteleapta sa se uneasca, potrivit Mediafax.

Basescu: Guvernul de la Kiev are obligatia sa isi restabileasca autoritatea in teritoriu

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca actiunea Guvernului de la Kiev de a isi restabili autoritatea in teritoriu este una corecta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )