Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriel Oprea a ramas, definitiv, fara titlul de doctor

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea a ramas, definitiv, fara titlul de doctor

Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit, luni, Comisia de Contestatii a Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), a declarat presedintele consiliului, Viorel Barbu, pentru DIGI24. El a precizat ca a fost respinsa contestatia formulata de fostul vicepremier, decizia finala urmand sa fie luata de Consiliul General al CNATDCU cel tarziu miercuri. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea a ramas definitiv fara titlul de doctor

Gabriel Oprea a ramas definitiv fara titlul de doctor, a decis consiliul general al CNATDCU, care a respins contestatia depusa de fostul ministru de interne la decizia de plagiat, transmite Digi 24. Dupa hotararea luata acum de CNATDCU mai ramane doar ca ministrul educatiei sa semneze un ordin pentru ca lui Oprea sa i se retraga titlul de doctor, afirma sursa citata.

Gabriel Oprea a ramas fara titlul de doctor

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) il lasa fara titlul de doctor pe Gabriel Oprea. CNATDCU a respins, luni, contestatia fostului vicepremier depusa zilele trecute la Ministerul Educatiei, dupa verdictul de plagiat dat de expertii Consiliului National de Atestare a titlurilor.

Verdict final: Gabriel Oprea a plagiat! Fostul vicepremier urmeaza sa-si piarda titlul de doctor, dupa ce CNATDCU i-a respins contestatia

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a respins contestatia depusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea la verdictul de plagiat dat lucrarii sale de doctorat,.

Verdict final: Gabriel Oprea a plagiat! Fostul vicepremier urmeaza sa-si piarda titlul de doctor, dupa ce CNATDCU i-a respins contestatia (VIDEO)

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a respins contestatia depusa de fostul vicepremier Gabriel Oprea la verdictul de plagiat dat lucrarii sale de doctorat,.

CNATDCU: Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat

Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit, luni, Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) care a respins contestatia formulata de fostul vicepremier, la decizia din 1 august,.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa retragerea titlului de doctor

Gabriel Oprea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca demersurile in legatura cu lucrarea sa de doctorat, acuzand ca i s-a interzis dreptul la aparare. Am aflat.

Gabriel Oprea, despre verdictul prvind plagierea tezei de doctorat: Voi merge mai departe si ma voi adresa instantei pentru a face lumina in acest caz

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea sustine ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) in ceea ce priveste verdictul de plagiat dat.

Gabriel Oprea spune ca va contesta in instanta decizia CNADTCU privind plagiatul sau

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a afirmat luni, pe Facebook, ca va merge in instanta pentru a demonstra ca nu a plagiat in lucrarea sa de doctorat si va contesta decizia CNADTCU, dupa ce forul a respins apelul sau, si spune ca hotararea luata in acest caz a fost una politica.

Seful DIPI, Rares Vaduva, ACUZAT de DNA pentru distrugere de probe care l-ar fi inculpat pe fostul ministru Gabriel Oprea - surse

Comisarul-sef Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar dosar de coruptie. Vaduva este seful DIPI din februarie dupa ce predecesorul sau Nicole Gheorghe a fost trimis in judecata alaturi de Gabriel Oprea.

Consiliul General al CNADTCU a respins contestatia depusa de Gabriel Oprea privind teza de doctorat

Consiliului General al CNADTCU a respins, prin vot electronic, contestatia formulata de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Ministerului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )