Libnet.ro
UNICEF

07:00

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Zetea cere suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a lui Liviu Pop

Presedintele CJ si lider PSD Maremures, Gabriel Zetea, cere suspdendarea din partid a fostului mini.

Cazul Pintea! Cine e firma care ar fi oferit mita

Apar noi informatii despre cazul Sorinei Pintea. Se pare ca firma de la care fostul ministru al Sanatatii este acuzat ca ar fi primit mita se numeste SC Hospital Technical Solutions SRL HTS).

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

Solidaritate penala. Elena Udrea, despre Sorina Pintea: Sper ca este nevinovata, ca e o inscenare. Am apreciat-o ca ministru

Elena Udrea a declarat duminica despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata, ca este o inscenare, precizand ca a apreciat-o ca ministru al Sanatatii.

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

Liderul PSD Maramures se dezice de Pintea si Pop. Propun suspendarea din partid. PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat, pe Facebook, ca va propune suspendarea din partid a social-democratilor implicati in dosarul de coruptie care o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului din Baia Mare. Gabriel Zetea cere conducerii centrale un set de masuri pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic.

CTP, despre Sorina Pintea: Daca acum cand este director ia o spaga de dimensiunea asta, cat a fost ministru cu ce cifre s-a jucat? Asta e coruptovirusul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat cazul Sorinei Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA, cand incerca sa ia o suma de bani. Popescu se intreaba ce sume ar fi putut pretinde cand era pe functia de ministru, daca acum a fost prinsa cand ar fi primit vreo 100. 000 de euro.

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )