Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Cristea, accident grav. S-a lovit cu capul de o bordura

Antena3 Antena3,
Gabriela Cristea, accident grav. S-a lovit cu capul de o bordura

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV si viitoarea mamica a unei fetite, a suferit un accident cumplit, care a marcat-o pe viata! Vedeta a marturisit ca a trait un moment rusinos cand era mica, dupa. continuă pe Antena3

Gabriela Cristea a suferit un accident

Gabriela Cristea a suferit un accident. Din fericire, nu este vorba de nimci grav. Vedeta se plimba cu rolele, dar intr-un moment de neatentie a cazut si s-a lovit cu capul de bordura. Si eu m-am.

Probleme pentru Gabriela Cristea. Ce se intampla cu sarcina

Gabriela Cristea a inceput sa se simta rau si pierde din greutate. Prezentatoarea TV a anuntat ca are probleme grave cu somnul, din cauza sarcinii. Gabriela Cristea mai are o luna pana cand.

Accident grav pe DE 581, in apropiere de Costesti. Doua autoturisme s-au lovit frontal, unul dintre ele luand foc

Un grav accident rutier a avut loc luni seara, pe Drumul European 581, in judetul Vaslui, pe raza comunei Costesti, in urma caruia doua persoane au fost ranite, iar un autoturism a ars complet.

Un artist roman, la un pas de moarte. A avut un accident grav (FOTO)

Momente cumplite pentru un artist indragit. Radu Ile, pentru ca despre el este vorba, a fost la un pas de moarte din cauza unui accident rutier grav. Acesta se afla in masina impreuna cu.

Accident grav in Bucuresti: Bulevardul Iuliu Maniu este BLOCAT spre iesirea din Bucuresti

Circulatia este blocata, marti dimineata, pe benzile 1 si 2 ale bulevardului Iuliu Maniu spre iesirea din Bucuresti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, anunta.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )