Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gadgeturi si accesorii auto pe care trebuie sa le ai in masina ta

Playtech Playtech,
Gadgeturi si accesorii auto pe care trebuie sa le ai in masina ta

In ziua de azi trebuie sa fii conectat la tehnologie in orice clipa, chiar si atunci cand esti la volan. Tocmai de aceea sarim in ajutorul vostru si am intocmit un top cu cele mai bune gadget-uri si accesorii pe care ar trebui sa le ai la tine in masina. Chiar daca autoturismele lansate in [] Gadgeturi si accesorii auto pe care trebuie sa le ai in masina ta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Topul gadget-urilor pe care trebuie sa le ai in masina

In ziua de azi trebuie sa fii conectat la tehnologie in orice clipa, chiar si atunci cand esti la volan. Tocmai de aceea sarim in ajutorul vostru si am intocmit un top cu cele mai bune gadget-uri pe care ar trebui sa le ai la tine in masina. Chiar daca autoturismele lansate in ultimul timp [] Topul gadget-urilor pe care trebuie sa le ai in masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GHID ASF pentru consumatorii care au de recuperat bani de la Astra Asigurari: Ce fac daca am un accident auto maine? Trebuie sa mai platesc ratele la asigurare?

Asiguratii care au bani de recuperat de la Astra Asigurari trebuie sa se adreseze din acest moment Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), iar acesta are obligatia de a publica lista creditorilor la sfarsitul lunii septembrie 2015, se arata intr-un Ghid pentru consumatori publicat marti de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Documentul prezinta pas cu pas ce trebuie sa faceti daca sunteti asigurat sau pagubit al Astra si raspunde la intrebari precum: Ce fac daca am avut o dauna a carei despagubire a fost aprobata de Astra, dar plata nu a fost efectuata? sau Ce fac daca daca am un accident auto maine? Atentie! FGA va incepe sa plateasca dupa ce va exista o decizie definitiva in justitie cu privire la falimentul Astra, iar acest lucru ar putea dura si 3-4 luni daca asiguratorul contesta in justitie hotararea de deschidere a procedurii de faliment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3613 seconds )