Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gafa de protocol: Iohannis nu se va deplasa la Deveselu, chiar daca este seful CSAT. Doar Ciolos merge cu seful NATO la inaugurarea scutului antiracheta (VIDEO)

B1 B1,
Gafa de protocol: Iohannis nu se va deplasa la Deveselu, chiar daca este seful CSAT. Doar Ciolos merge cu seful NATO la inaugurarea scutului antiracheta (VIDEO)

Seful Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, Klaus Iohannis nu se va deplasa la Deveselu, acolo unde se va activa scutul antiracheta Aegis Ashore. La ceremonie participa Secretarul general al Organizatiei. continuă pe B1

Piedone nu se lasa, chiar daca nu poate candida ca primar. impreuna cu Razvan Sava, vrea sa preia fraiele Primariei Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone vrea sa preia fraiele de la Primaria Sectorului 4 sub orice forma, chiar daca instanta a ajuns la concluzia ca nu poate candida la postul de primar. Dar judecatorii au decis ca.

Este posibila listarea Hidroelectrica in noiembrie, chiar daca iese din insolventa in octombrie

Hidroelectrica este posibil sa iasa din insolventa la doua momente distincte, o posibilitate fiind atunci cand se vor solutiona ultimele doua contestatii la masurile administratorului judiciar din cele 75 initiale, care se vor desfasura pe 11 mai, in masura in care se judeca si cele doua contestatii ale celor de la Energy Holding si a celor de la Electrocarbon, si, un alt scenariu posibil, este ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa in momentul in care se vor judeca si recursurile, tocmai pentru a securiza definitiv procedura insolventei companiei, iar acest lucru se poate intampla, cel mai tarziu, in luna octombrie, ne-a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, in cadrul unui interviu acordat Ziarului BURSA.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3865 seconds )