Libnet.ro
UNICEF

05:00

Galati. 103 CUTREMURE in ultimele 12 zile. Oamenii S-AU MUTAT iN BISERICA, pentru rugaciuni

Antena3 Antena3,
Galati. 103 CUTREMURE in ultimele 12 zile. Oamenii S-AU MUTAT iN BISERICA, pentru rugaciuni

Slobozia Conachi a mai trecut noaptea aceasta prin inca 2 cutremure. In total, localnicii au avut de indurat pana acum in ultimele 12 zile nici mai mult, nici mai putin de103, potrivit cifrelor Institutului National. continuă pe Antena3

UPDATE. Alte trei cutremure s-au produs in Galati. 106 seisme in ultimele 12 zile

UPDATE 19:15 - Alte trei cutremure s-au produs in urma cu scurt timp in localitatea Izvoarele din judetul Galati. Pamantul se cutremura neincetat de doua saptamani, iar noaptea trecuta a fost una extrem de .

Un nou cutremur de magnitudine 2,9 s-a produs in Galati: Este al 98-lea seism din ultimele 12 zile

Un nou cutremur s-a produs, vineri seara, in Galati, relateaza B1 TV. Seismul cu magnitudinea 2,9 pe scara Richter s-a produs la o adancime de 6 kilometri si o distanta de 14 kilometri de Galati. Acesta.

Un nou cutremur de magnitudine 2,9 s-a produs in Galati: 99 de cutremure in 12 zile

UPDATE: 21:18: Cel de al 99-lea cutremur a avut loc la Galati, vineri seara. Seismul cu magnitudinea 2,5 s-a produs la o adancime de sapte kilometri, la o distanta de 14 kilometri de Galati, potrivit INFP. Un nou.

103 cutremure in judetul Galati: Autoritatile din Izvoarele sunt gata sa evacueze localnicii, daca situatia nu se amelioreaza

Autoritatile din localitatea galateana Izvoarele, acolo unde au avut loc nu mai putin de 103 cutremure in ultimele 13 zile, sunt gata sa evacueze localnicii, daca situatia nu se imbunatateste vizibil.

FIERBE pamantul la Galati. Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, in zona Izvoarele. Cinci au avut loc in numai 12 ore, iar 19 este totalul seismelor din ultimele zile de la Galati. Stirea initialaUn.

FIERBE pamantul la Galati. Noua cutremure au avut loc astazi

UPDATE 12: 40- inca un cutremur a avut loc la Galati. Seismul a avut magnitudinea de 3,8 si s-a inregistrat la o adancime de 4 kilometri. in total, noua cutremure au avut loc astazi la Galati. Localnicii din.

FIERBE pamantul la Galati. Sase cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Locuitorii din satul Izvoarele, judetul Galati, nu mai au liniste din cauza cutremurelor. Sase cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, iar 22 este totalul seismelor din ultimele 11.

FIERBE pamantul la Galati. Opt cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Locuitorii din satul Izvoarele, judetul Galati, nu mai au liniste din cauza cutremurelor. Opt cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, iar 22 este totalul seismelor din ultimele 11.

Galatenii cutremurati, la capatul rabdarii: Sa vina din strainatate, sa ne spuna ce se intampla

Galatenii din localitatea Izvoarele par sa fi ajuns la capatul rabdarii. Speriati de cele peste 100 de cutremure din ultimele 12 zile, oamenii cer acum ajutor din strainatate, dupa ce specialistii nostri nu.

Alte trei cutremure in doar 40 de minute la Galati. Oamenii sperau ca totul s-a terminat

Vineri, intre 14. 29 si 15. 11, Institutul National de Fizica Pamantului a inregistrat nu mai putin de trei cutremure, cel mai mare fiind de 3,8 grade pe scara Richter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )