Libnet.ro
UNICEF

18:30

GALATI: Femeile de serviciu de la Spitalul Judetean folosesc radiografii in loc de farase

România Liberă România Liberă,
GALATI: Femeile de serviciu de la Spitalul Judetean folosesc radiografii in loc de farase

Ancheta interna la Spitalul Judetean Galati dispusa de conducere dupa ce pe internet au aparut fotografii in care femei de serviciu erau surprinse folosind radiografii vechi in loc de farase pentru strangerea gunoiului de pe holurile Unitatii de Primiri Urgente. continuă pe România Liberă

Femei de serviciu de la Spitalul Judetean din Galati, fotografiate in timp ce foloseau radiografii pe post de faras

Ancheta interna la Spitalul Judetean din Galati, dupa aparitia pe internet a unor fotografii in care femei de serviciu erau surprinse folosind radiografii vechi in loc de farase pentru strangerea gunoiului de.

Constantin Nicolescu, dus de gardieni la Spitalul Judetean

Dupa ce a acuzat o stare de rau generala, fostul presedinte al Consiliului Judetean si al PSD Arges a fost astaziadus de la la Penitenciarul Colibasi, unde este incarcerat, la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Scandal la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un doctor a fost batut de insotitorii unui pacient

Un medic de la Spitalul Judetean din Ploiesti a fost snopit in bataie de insotitorii unui pacient, chiar in in fata Unitatii de Primiri Urgente. Scandalul a izbucnit dupa ce o femeie cu probleme de.

Nereguli grave descoperite la Spitalul Judetean Timisoara. S-a ciugulit inclusiv din mancarea pacientilor

Un control al Curtii de Conturi la Spitalul Judetean Timisoara scoate la iveala situatii halucinante din sistemul medical. Adevarul va prezinta detalii dintr-un raport de al Curtii de Conturi in urma caruia au fost sesizati inclusiv procurorii DIICOT.

Scandal sexual la Spitalul Judetean din Slatina: doi pacienti au facut sex sub nasul cadrelor medicale

Politia Olt a declansat o ancheta la sectia Psihiatrie din cadrul Spitalului Judetean Slatina dupa ce a fost sesizata de cadrele medicale de aici ca doi pacienti au facut sex in timp ce erau internati. Incidentul s-a petrecut weekendul trecut. Politistii cerceteaza acum daca a fost vorba despre un viol sau despre sex consimtit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )