Libnet.ro
UNICEF

23:00

La Galati, gestionarea cainilor fara stapan a fost abandonata.

România Liberă România Liberă,
La Galati, gestionarea cainilor fara stapan a fost abandonata.

Chiar directorul Serviciului Ecosal, Ionut Pucheanu, cel ce coordoneaza gestionarea problemei cainilor fara stapan, recunoaste ca, din primavara, practic de la numirea sa in functie, la Galati nu se mai ocupa nimeni de colectarea cainilor, ca exemplarele din padocuri nu sunt sterilizate, iar banii stransi de la galateni nu sunt folositi. Potrivit cifrelor Directiei Sanitar-Veterinara DSV), in oras ar fi 20. 000 de caini fara stapan, iar potrivit evaluarilor Ecosal numarul acestora ar fi de . continuă pe România Liberă

Soarta cainilor fara stapan a fost decisa.

Cainii fara stapan care nu vor fi revendicati sau adoptati vor fi eutanasiati, este decizia deputatilor care au discutat luni proiectul de lege privind cainii comunitari, transmite Mediafax. Comisiile parlamentare au stabilit, luni, un termen de 14 zile in care cainii fara stapan sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea daca dispun de resurse pentru a mai pastra animalele in .

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata

Update 12:45 Legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi a fost adoptata de Camera Deputatilor.

Ce reglementari propune Oprescu pentru situatia cainilor fara stapan.

Primariul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a propus Comisiei Juridice un set de amendamente prin care sa rezolve situatia cainilor fara stapan, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Capitalei. Astfel, Oprescu doreste stabilirea unui set de reguli clare si a unui termen de sapte zile in care cainii fara detinator sa fie adoptati sau revendicati. Dupa acest termen, cainii vor fi eutanasiati. Citeste si Deputatii dezbat in comisii legea privind cainii fara stapan Totodata, edilul .

Oprescu: Vom anula referendumul pe tema eutanasierii cainilor fara stapan

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mentionat, in cadrul unei conferinte de presa, ca referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan va fi anulat.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea, informeaza Mediafax. CITITI SI: Soarta cainilor maidanezi a fost decisa. ONG-urile nu au fost primite la votul legii privind cainii fara stapan Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce .

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile, adoptata de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile: incepe votul in Parlament pe legea maidanezilor

36:Votul pe legea maidanezilor a inceput in plenul Parlamentului. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de.

Cine protesteaza pro si contra eutanasierii cainilor fara stapan.

Peste 300 de persoane au participat duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi. Protestantii au cerut ridicarea maidanezilor de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor. Participantii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care Nu sunt hrana pentru caini!, Strada mea nu e cotet si Vrem legea lui Ionut!. La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu si .

Subiectele Zilei: Elena Udrea: PDL are nevoie de Basescu. Despartirea de presedinte tine partidul la 14%-18%; Cum se poate rezolva problema cainilor fara stapan: cele trei solutii legale la care pot sa apeleze autoritatile; Sefii care isi bat joc de bani

Cum trateaza Armata romana stresul posttraumatic. Peste 30. 000 de militari romani au fost in misiune in Irak si Afganistan. Potrivit datelor facute publice de Ministerul Apararii Nationale MApN), 135 dintre acestia s-au intors raniti. 23 au. Moartea lui Ionut a fost negociata pe bani in Primaria Capitalei. Consilierii generali USL au votat referendumul cerut de primarul Sorin Oprescu privind eutanasierea maidanezilor, dar la pachet cu interesele cerute de PSD. Ionut Anghel a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )