Libnet.ro
UNICEF

10:00

GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis dupa deschiderea Festivalului Enescu

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis dupa deschiderea Festivalului Enescu

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase sare in apararea lui Iohannis, dupa ce seful statului a fost huiduit la deschiderea Festivalului George Enescu: Este stupid. Va trebui sa invatam sa proiectam in exterior imagini mai bune nu doar cu romi si calauze de imigranti

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat, duminica seara, la deschiderea Festivalului George Enescu cu huiduieli si fluieraturi. Oamenii i-au reprosat presedintelui faptul ca a petrecut prea mult timp.

Klaus Iohannis va participa, duminica, la deschiderea Festivalului International George Enescu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, duminica seara, la deschiderea Festivalului International George Enescu, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiala, citat de Mediafax. De la ora 19:30,.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Presedintele Iohannis, huiduit la deschiderea Festivalului International George Enescu: Oamenii i-au reprosat ca petrece mai mult timp in concediu decat la serviciu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohnnis a fost intampinat la Festivalul International George Enescu cu fluieraturi si huiduieli, informeaza B1 TV. Seful statului a venit impreuna cu sotia sa la evenimentul de la Sala.

GALERIE FOTO: Peisaje FABULOASE care sfideaza orice LOGICA. Cum iti dai seama ca sunt REALE

Jurnalistii de la site-ul omofon. com au realizat un top al celor mai interesante peisaje din natura care nu par a fi deloc reale, desi sunt. Ba mai mult, este nevoie de cateva clipe de concentrare pentru a te convinge ca nu sunt prelucrate cu ajutorul unor programe de editare foto.

Guvernul presedintelui Iohannis, in pregatire. Surse: Petrache, Atanasiu si Boghicevici, printre numele de ministri vehiculate (VIDEO)

Liberalii isi fac guvern din umbra in asteptatea demiterii sau demisiei lui Victor Ponta. Guvernul lui Iohannis a prins contur la intalnirea liberalilor de la Gura Humorului din weekend, informeaza B1 TV. Pana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )