Libnet.ro
UNICEF

18:30

GALERIE FOTO. Renault KWID sau cum va arata Dacia de 5000 de euro

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Renault KWID sau cum va arata Dacia de 5000 de euro

Producatorul francez Renault a lansat, miercuri, in India noul Renault KWID pe care presa de specialitate l-a numit mini-Dacia si depsre care se spune ca in Europa va fi vandut sub brandul Dacia la un pret de aproximativ 5000 de euro. continuă pe România Liberă

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Renault Kwid, masina dedicata Indiei din care ar putea deriva si un model Dacia

Renault a dezvaluit pentru prima oara un concept-car in afara Europei, iar premierele nu se opresc aici. KWID, masinuta de oras prezentata lumii in India, are sanse sa ajunga in Europa sub sigla Dacia si exista posibilitatea sa fie produsa la uzina din Tanger Maroc). Prima oara masina de oras cu aspect de SUV va fi lansata in India in a doua parte a acestui an, la preturi ce vor porni de la mai putin de 4. 500 euro. Daca va ajunge in Europa, masina va costa cu siguranta mai mult. Ca si lungime, masina este cu 37 cm mai scurta decat Sandero.

GALERIE FOTO. PREMIERA. Dacia Duster Pick-Up cu DUBLA CABINA

Cu ajutorul celor de la Romturingia, Dacia a scos pe piata un pick-up Duster cu cabina simpla care au fost conceput si vandut catre OMV Petrom. Apoi, la scurt timp, a aparut si pick-up-ul Duster Ambulanta care a fost vandut in Angola.

GALERIE FOTO. PNL nu poate da jos Guvernul din cauza PDL. Cum au catalogat liberalii reactia premierului Ponta de pe Facebook

Intr-un document intern al conducerii PNL care a ajuns in presa centrala se arata ca liberalii nu pot sa dea jos guvernul Ponta din cauza fostului Partid Democrat Liberal care a luat masuri economice dure in perioada in care se afla la guvernare, culminand cu reducerea salariala de 25%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )