Libnet.ro
UNICEF

15:00

[Galerie Foto] WALL-STREET.RO sprijina mediul de business prin intalniri informale de networking

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
[Galerie Foto] WALL-STREET.RO sprijina mediul de business prin intalniri informale de networking

RO a continuat seria de intalniri tematice din cadrul restaurantului Red Angus , incercand prin aceasta initiativa sa sprijine diferite industrii din Romania. In a doua editie s-au intalnit pentru o degustare de vin si carne precum si. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Balaci, Ymens: Crestem cu 30-40% anul acesta si devenim broker de cloud

Compania de cloud Ymens, parte a grupului Teamnet, ar putea creste cu circa 30-40% anul acesta, avansul fiind similar cu cel din 2013, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Balaci, directorul general al furnizorului de servicii.

Cinci despre ecomTEAM: ce sfaturi ofera expertii eCommerce cu care vei putea discuta la Brasov, pe 2-3 aprilie

Evenimentul de comert online ecomTEAM 2014 va avea si in acest an invitati de marca din lumea eCommerce-ului, atat din Romania cat si din afara tarii. Inainte de evenimentul din 2-3 aprilie, Wall-Street. ro a discutat cu cativa dintre ei, acestia.

Joburi platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate

Daca vrei sa traiesti cat mai repede din banii tai, afla ca diploma de Bacalaureat sau doar anii de liceu iti pot aduce un loc de munca platit chiar si cu 1. 000 de euro. RO iti prezinta joburile bine platite pentru care nu ai nevoie de.

Adrian Ichim, Advanced Ideas: Piata de digital o sa fie cu adevarat matura in cel putin 5 ani

Piata de servicii digitale este foarte mica, influentata de orice schimbare la nivel macroeconomic si o sa fie cu adevarat matura in cel putin cinci ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Adrian Ichim, partener fondator si director de strategie.

Primariile Capitalei vor reabilita de pana la sase ori mai putine blocuri. Cat de afectati vor fi producatorii si locatarii

Primariile Capitalei vor urma sa reabiliteze termic de pana la sase ori mai putine blocuri in acest an, potrivit unor date furnizate de administratiile locale la solicitarea WALL-STREET. RO, decizie care va afecta zeci de mii de locuitori ai.

Primariile Capitalei vor reabilita de pana la sase ori mai putine blocuri. Cat de afectati vor fi producatorii din constructii si locatarii

Primariile Capitalei vor urma sa reabiliteze termic de pana la sase ori mai putine blocuri in acest an, potrivit unor date furnizate de administratiile locale la solicitarea WALL-STREET. RO, decizie care va afecta zeci de mii de locuitori ai.

Miliardari care fac legea in tarile lor: doi au fost prim-ministri

Detin afaceri de succes, au strans averi impresionante si au un cuvant greu de spus in tari din care provin, uneori ocupand si functii politice. RO iti prezinta 10 miliardari cu averi comparabile cu procente importante din PIB-urile tarilor.

Vacanta de manager in Romania: Avem o istorie pe care de multe ori nu o cunoastem asa cum ar trebui

Tibi Breazu, antreprenor care a lansat in 2012 proiectul Originalo. ro ce permite cumpararea unui pachet cadou care poate fi daruit, povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Romania.

Ion Sturza, Fribourg Investments: Anul trecut am primit o oferta pentru achizitia a 20% din Elefant.ro

Prima oferta pentru achizitia unui pachet de actiuni in Elefant. ro , cel mai mare retailer online de carte de pe piata locala si repozitionat in ultima perioada ca un mall al familiei, a fost primita anul trecut de catre Fribourg Investments, fondul.

A plecat la studii in UK, iar acum are o afacere acolo. Cine este tanara care a facut un business din pasiunea pentru dans

Putea sa aleaga confortul de a prelua businessul din educatie al familiei, insa a ales sa se descurce pe cont propriu si sa isi urmeze pasiunea. Irina Alionte 25) a urmat un master in Marea Britanie si, desi era tentata sa revina in tara, a ales sa.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )