Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE. VIDEO: Primele imagini - CCR a validat alegerile prezidentiale. Basescu si Iohannis, la sedinta festiva

România Liberă România Liberă,
GALERIE. VIDEO: Primele imagini - CCR a validat alegerile prezidentiale. Basescu si Iohannis, la sedinta festiva

Curtea Constitutionala CC) a validat, vineri, rezultatul alegerilor prezidentiale si a confirmat mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. La ora 12 urmeaza o sedinta festiva de validare la care vor participa atat Klaus Iohannis, cat si Traian Basescu. continuă pe România Liberă

VIDEO: CCR a validat alegerile prezidentiale. Basescu si Iohannis participa la sedinta festiva

Curtea Constitutionala CC) a validat, vineri, rezultatul alegerilor prezidentiale si a confirmat mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. La ora 12 urmeaza o sedinta festiva de validare la care vor participa atat Klaus Iohannis, cat si Traian Basescu.

CCR a validat alegerile prezidentiale. Basescu si Iohannis participa la sedinta festiva

Curtea Constitutionala CC) a validat, vineri, rezultatul alegerilor prezidentiale si a confirmat mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. La ora 12 urmeaza o sedinta festiva de validare la care vor participa atat Klaus Iohannis, cat si Traian Basescu.

CCR a validat alegerile. Iohannis: Vreau sa reconectez presedintele la Constitutie. Basescu: Va voi transfera tot ce stiu. Cu Iliescu, schimbul s-a facut in 15 minute

Curtea Constitutionala a validat astazi rezultatul alegerilor prezidentiale, iar presedintele nou ales, Klaus Iohannis, va intra in functie dupa depunerea juramantului in fata Parlamentului. La ceremonia de validare, care a avut loc azi, de la ora 12. 00, a participat si presedintele in functie, Traian Basescu.

Chereches, primele declaratii dupa alegerile prezidentiale

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches a facut primele declaratii dupa alegerile prezidentiale din data de 16 noiembrie. in Baia Mare candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a obtinut doar 32,63% din totalul voturilor valabil exprimate, in timp ce candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut 67,36%.

VIDEO INTERVIU Bogdan Dima, consultant politic: Modul in care s-au organizat alegerile prezidentiale in strainatate a fost o rusine. Victor Ponta a vrut sa fie sigur ca cetatenii din strainatate, stiind ca vor vota impotriva lui, vor fi controlati cumva

Bogdan Dima, consultant politic la Point Public Affairs a discutat in cadrul unui interviu acordat Hotnews. ro despre votul din diaspora, motivele pentru care Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale si listele suplimentare. Victor Ponta a gresit in organizarea alegerilor in strainate. Nu au simtit impactul pe care l-a avut blocarea unui drept al cetatenilor din strainatate, atat in randul lor, acolo, cat si in tara. Ar trebui sa ne gandim acum, in ce masura votul acesta a fost datorat campaniei lui Iohannis sau greselilor lui Victor Ponta, Bogdan Dima.

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Mazda prezinta primele imagini cu noul model CX-3

Mazda a prezentat primele imagini oficiale cu noul model CX-3, un crossover mai mic decat SUV-ul CX-5, care va fi expus la Salonul Auto de la Los Angeles 2014.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

CCR i-a validat mandatul lui Iohannis. Basescu va participa la ceremonia oficiala, la ora 12.00

Curtea Constitutionala a validat astazi rezultatul alegerilor prezidentiale, iar presedintele nou ales, Klaus Iohannis, va intra in functie dupa depunerea juramantului in fata Parlamentului. La ceremonia de validare, care va avea loc azi, la ora 12. 00, va participa si presedintele in functie, Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )