Libnet.ro
UNICEF

07:30

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep a jucat vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul a fostlive text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. continuă pe Online Sport

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands (Vineri, dupa ora 5:00)

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:00 a diminetii.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands (Vineri, dupa ora 6:00)

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 6:00 a diminetii.

Australian Open Simona Halep trece de Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5/ Simona a dominat autoritar, dar s-a complicat pe final

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA), scor 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile Australian Open alaturi de Irina Begu. Halep a dominat autoritar partida, a facut adesea spectacol, dar s-a relaxat prea usor in setul doi si i-a permis americancei sa revina de la 5-1, sa egaleze si sa puna presiune. Serviciul a fost insa la inaltime si Simona nu i-a mai dat nicio speranta lui Mattek-Sands pe final de set.

LIVE score Australian Open Simona Halep- Bethanie Mattek-Sands 6-4, 5-1/ Simona face spectacol

Simona Halep, favorita numarul 3, o intalnteste la aceasta ora pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA). Setul I Simona a inceput mai greu partida, dar, ajutata de un serviciu foarte bun si de greselile adversarei, a pus repede stapanire pe joc si a castigat primul set cu 6-4. Setul II5-1 Spectacol facut de Halep. Atac din alergare si un stop superb la fileu. Game castigat cu un passing shot de efect4-1 Simona mai face un break, domina autoritar si nu-i lasa nicio speranta adversarei. Live score A Seppi - R. Federer 6-4, 2-3.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosova (miercuri, dupa ora 12:00))

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosova.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosovoa (miercuri, dupa ora 12:00)

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosovoa.

Australian Open: Simona Halep, traseu accesibil pana in semifinale

Eliminarile de luni de la Australian Open ii lasa Simonei Halep un traseu facil pana in semifinale, asa cum s-a cristalizat jumatatea sa de tablou. Ea are sansa sa bata un nou record pentru tenisul romanesc, dupa ce in 2014 a fost primul nume din Romania care a ajuns pana in faza sferturilor de finala la Melbourne.

Simona Halep - Bethanie Sands, rezumat video

Iata rezumatul video al meciului de tenis din turul 3 de la Australian Open jucat vineri dimineata de Simona Halep contra americancei Bethanie Sands.

Australian Open 2015. Halep va intalni o fost coechipiera a lui Tecau. Locul surprinzator, ocupat in clasament!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, calificata in turul al treilea, o va intalni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a avut un parcurs surprinzator la acest turneu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )