Libnet.ro
UNICEF

01:05

GarantiBank refinanteaza cu 10 milioane euro compania Tinmar pentru o centrala fotovoltaica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GarantiBank refinanteaza cu 10 milioane euro compania Tinmar pentru o centrala fotovoltaica

GarantiBank, detinuta de Turkiye Garanti Bankasi A. TGB), a acordat o refinantare in valoare de 10 milioane euro companiei Tinmar, pentru o centrala fotovoltaica de 10 MW putere instalata in Bucsani, judetul Giurgiu. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie definitiva intr-o afacere controversata. Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de catre statul roman

Luni seara, la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, o sentinta judecatoreasca prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Basescu, a primit circa 10 milioane de euro despagubiri.

Intralot a raportat un profit net de 0,5 milioane euro

Compania greceasca Intralot a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit net de 0,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

SINTEZA ZILEI. Dovada fraudei de 10 milioane de euro in care este implicat viitorul ginere prezidential

La Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat in serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinanta in care este implicat viitorul ginere prezidential: Despagubiri de 10 milioane de euro pentru niste t.

Dovada fraudei de 10 milioane de euro in care este implicat viitorul ginere prezidential

La Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat in serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinanta in care este implicat viitorul ginere prezidential: Despagubiri de 10 milioane de euro pentru niste t.

Iubitul Ioanei Basescu, despagubit cu 10 milioane de euro de statul roman. Cum a pus mana pe pamantul Bratienilor

Iubitul Ioanei Basescu va primi 10 milioane de euro despagubire pentru 90 de hectare de teren care nici macar nu-i apartine. Este vorba despre un teren al familiei Bratienilor si pentru care mostenitorii de drept.

Vicepremierul Dragnea, pregatit sa ceara Guvernului peste 33 milioane euro pentru primari

Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a pregatit un proiect de hotarare prin care cere Guvernului noi fonduri pentru primari, de aceasta data de 150 milioane lei 33,5 milioane euro), cea mai mare suma din ultimele saptamani, pentru facturi restante la lucrari executate, informeaza Mediafax.

Apple a cumparat cu peste 200 milioane dolari compania Topsy specializata in analiza datelor de pe Twitter

Apple a cumparat compania de analiza Topsy care indexeaza toate cele 400 de miliarde de mesaje postate de cand exista Twitter, achizitia urmand sa ajute Apple sa inteleaga mult mai bine ce cauta clientii si ce efecte au diversele campanii online. Apple nu a anuntat cat a platit, insa surse citate de Wall Street Journal spun ca suma e de peste 200 milioane dolari.

Subiectele Zilei: Maidanul de cinci milioane de euro al unui lider PSD; Cea mai mare criza dintre Palate; Teama de romani a luat amploare; Sefii locali au venit la Ponta sa-si ceara partea. Liberalul Cancescu: Sunt total nemultumit. E un buget mai mic de

Adrian Nastase risca sa se intoarca in puscarie in Ajunul Craciunului. Pe 19 decembrie vor avea loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Daca judecatorii vor mentine decizia data pe fond, Nastase si-ar putea petrece sarbatorile dupa gratii. Un miliard de euro dositi in buget. Sumele bine dosite de Executiv pot alimenta anul viitor actiuni pe placul electoratului, organizate de baronii locali. Se vrea o palida compensare a faptului ca romanii vor fi saraciti de o multime de noi taxe.

RIO BUCOVINA a investit in fabrica Vatra Dornei peste 4 milioane euro.

Rio Bucovina, liderul apei plate imbuteliate din Bucuresti, a investit in fabrica Vatra Dornei peste patru milioane de euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs. Obiectivul companiei pentru anul 2012 a fost consolidarea pozitiei in topul celor mai mari trei jucatori la nivel national din piata autohtona de profil, iar anul 2013 a reprezentat anul investitiilor majore in .

Codrin Stefanescu ar putea primi cinci milioane euro de la Primaria Capitalei: Nu spun ca nu se poate

Codrin Sefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ar putea primi de la Primaria Capitalei aproape cinci milioane de euro pentru un teren plin de stalpi de electricitate, relateaza Evenimentul Zilei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )