Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

România Liberă România Liberă,
Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

72 de ani ar fi implinit astazi Gary Kildall, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria calculatorului personal. El a creat sistemul de operare CP/M, unul dintre primele care au inzestrat calculatoarele personale. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi.

Unul dintre liderii gruparii Camorra, prins in judetul Calarasi

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost prins, vineri, de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul, care face parte din gruparea Camorra era.

SONDAJ: Urmeaza cel mai ridicat grad de absenteism din istoria democratica a Spaniei

Un sondaj publicat duminica in Spania anticipeaza absenteismul cel mai ridicat din istoria democratica a acestei tari la alegerile europene din 25 mai, diferenta intre scorurile celor doua partide principale.

Dacia, de 15 ani in alianta cu Renault: cei mai importanti pasi din istoria marcii auto [INFOGRAFIC]

Renault si Dacia sarbatoresc anul acesta 15 ani de colaborare in urma carora marca romaneasca a fost transformata dintr-un brand local intr-unul international, fiind produse aproximativ 3 milioane de masini.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA a fugit de procurori: Acesta a refuzat sa iasa din casa, apoi a sarit gardul

UPDATE:Judecatorul care s-a baricadat in casa si a refuzat sa iasa pentru a da declaratii procurorilor a sarit gardul din spatele casei si a fugit, potrivit unor surse apropiate anchetei. Politia a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )