Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gata cu piratii din Gara de Nord. Taxiurile isi vor astepta clientii intr-o statie oficiala, al carei administrator va fi selectat prin licitatie

Antena3 Antena3,
Gata cu piratii din Gara de Nord. Taxiurile isi vor astepta clientii intr-o statie oficiala, al carei administrator va fi selectat prin licitatie

Gara de Nord din Bucuresti, cea mai mare destinatie feroviara a tarii, va avea o statie oficiala de taxi, al carei administrator va fi selectat prin licitatie, potrivit informatiilor publicate marti pe pagina. continuă pe Antena3

Tanarul de 17 ani electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la spital

Tanarul de 17 ani care s-a electrocutat, luni dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la scurt timp dupa ce a fost dus la Spitalul Judetean din Constanta. Adolescentul a fost resusc.

Adolescentul care s-a electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la spital

00 - Adolescentul de 17 ani, care s-a electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord, dupa ce a vrut sa se suie in masinute electrice ud si in picioarele goale, a murit la scurt timp.

Un turist de 17 ani s-a electrocutat in parcul de distractii din Eforie Nord

Un turist de 17 ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord. Acesta a vrut sa se urce in.

Tanar de 17 ani, la spital dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din Eforie Nord

Un turist a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord, pentru ca a vrut sa se suie in.

Tanar de 17 ani, la spital dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din Eforie Nord

Un turist de 17 ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord, pentru ca a vrut sa se suie in masinute electrice mergand in picioarele goale in perimetrul de functionare al acestora, relateaza Mediafax.

UPDATE Un tanar de 17 ani a murit dupa ce s-a electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord

Un turist de 17 ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, luni dupa-amiaza, dupa ce s-a electrocutat in parcul de distractii din statiunea Eforie Nord, pentru ca a vrut sa se suie in masinute electrice mergand in picioarele goale in perimetrul de functionare al acestora. Adolescentul a murit la scurt timp dupa ce a fost dus la spital, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )