Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gazprom ar putea primi cea mai mare amenda din istorie

Adevărul Adevărul,
Gazprom ar putea primi cea mai mare amenda din istorie

Gigantul rus Gazprom ar putea fi amendat de Comisia Europeana CE) cu peste 10 miliarde de euro, daca se dovedeste ca a incalcat legislatia antitrust europeana. Posibila amenda depaseste profitul de aproape 9 miliarde de euro inregistrat de grup in primul trimestru al acestui an. continuă pe Adevărul

ANM: Fenomentul de seceta afecteaza cea mai mare parte a regiunilor agricole. Ploi slabe cantitativ prognozate in intervalul 4-10 septembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a facut publica o informare privind intensitatea fenomenului de seceta in Romania in 2012 precizand ca nivelul umiditatii din sol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in cea mai mare parte a regiunilor agricole si ca seceta se va mentine in perioada imediat urmatoare in conditiile in care in intervalul 4-10 septembrie sunt prognozate ploi slabe cantitativ.

Elvetia, cea mai competitiva tara din lume

Elvetia ramane, pentru al patrulea an consecutiv, tara cea mai competitiva din lume, a anuntat, astazi, Forumul Economic Mondial WEF), relateaza sursele de presa.

Raport: Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Romania a coborat pe locul 78 din 144

Elvetia ramane pentru al patrulea an consecutiv tara cea mai competitiva din lume, in timp ce alte tari, inclusiv Statele Unite, au coborat in clasament, a anuntat, miercuri, Forumul Economic Mondial WEF). Singapore isi pastreaza locul al doilea, in timp ce Finlanda este a treia, conform editiei 2012 a Raportului Competitivitatii Mondiale publicat de WEF. Romania ocupa locul 78, in timp ce Bulgaria a urcat semnificativ pe locul 62.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Boiko Borisov: Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa. Romania, in urma Bulgariei

Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa, a promis joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, aflat la Plovdiv cu ocazia aniversarii a 127 de ani de la unificarea tarii, relateaza Novinite. Potrivit Standard News, Borisov si-a manifestat increderea ca Bulgaria este pe drumul cel bun si ca va depasi mai multe tari, inclusiv Romania.

Ford Focus este cea mai vanduta masina din lume

Ford Focus este cea mai vanduta masina la nivel mondial in primele sapte lui ale anului curent. Constructorul american a reusit sa livreze in aceasta perioada peste 500. 000 de exemplare, cu o medie lunara de 74. 688 de unitati.

Gazprom ar putea primi peste 10 miliarde de euro amenda de la Comisia Europeana

Compania Gazprom ar putea fi amendata de Comisia Europeana cu peste 10 miliarde de euro, daca se dovedeste ca a incalcat legislatia antitrust europeana, anunta RIANovosti. Institutia europeana a.

BenQ G1 - cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1.8, disponibila in Romania (FOTO)

BenQ a lansat in Romania BenQ G1, despre care spune ca este cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1. Tehnologia optica avanseaza continuu la BenQ. Noua camera.

Descinderi in cel mai mare centru comercial din sectorul 2

Aproximativ 80 de comisari de la Garda Financiara, insotiti de politisti, fac mai multe controale, in aceasta dimineata, in cel mai mare centru comercial din sectorul 2 al Capitalei, pentru a-i depista pe comerciantii care vand marfa fara a avea acte de provenienta, relateaza sursele de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )