Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gazpromul vrea sa inunde Republica Moldova cu gaz

Adevărul Adevărul,
Gazpromul vrea sa inunde Republica Moldova cu gaz

Gigantul rus al gazelor anunta ca in anul 2014 va furniza intreprinderii Moldovagaz 10,4 miliarde metri cubi de gaz natural, in valoare totala de 3,9 miliarde de dolari. Volumul afisat este de 3,2 ori mai mare decat consumul mediu anual al Republicii Moldova din ultimii 10 ani, impreuna cu regiunea transnistreana. continuă pe Adevărul

Gazpromul vrea sa inunde Republica Moldova cu gaze naturale

Gigantul rus al gazelor anunta ca in anul 2014 va furniza intreprinderii Moldovagaz 10,4 miliarde metri cubi de gaz natural, in valoare totala de 3,9 miliarde de dolari. Volumul afisat este de 3,2 ori mai mare decat consumul mediu anual al Republicii Moldova din ultimii 10 ani, impreuna cu regiunea transnistreana.

Viorel Badea vrea ca Romania si Republica Moldova sa sarbatoreasca impreuna Ziua limbii romane

Vicepresedintele Comisiei pentru romanii de pretutindeni din Senat, Viorel Badea, a facut un apel catre autoritatile din Romania si din Republica Moldova sa organizeze Ziua limbii romane impreuna pe 31 august.

Romania ofera 5.500 de burse pentru tinerii din Republica Moldova

In anul academic 2013-2014, Guvernul Romaniei ofera cu 500 de burse mai mult pentru cetatenii Republicii Moldova decat in anul precedent, transmite IPN potrivit Ministerului Educatiei din Romania.

VIDEO Tanara care reprezinta Republica Moldova la Miss World spune ca este din Rusia

Miss Moldova 2013 se pregateste pentru concursul Miss World ce va avea loc in Indonezia. Tanara merge la sala si la piscina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2978 seconds )