Libnet.ro
UNICEF

11:30

General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

România Liberă România Liberă,
General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

Alianta Nord-Atlantica se arata preocupata de situatia din estul Ucrainei, motiv pentru care subliniaza ca trebuie analizate toate optiunile, inclusiv cea a trimiterii de armament defensiv, a declarat comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Securitatea energetica, situatia din Ucraina, datoria Greciei si amenintarile teroriste, pe agenda liderilor UE

Liderii europeni, reuniti joi si vineri, la Bruxelles in cadrul summitului UE vor discuta despre energie, economie, situatia din Ucraina, sanctiunile la adresa Rusiei, datoria Greciei dar si amenintarile teroriste din Libia si mai nou Tunisia. Romania este reprezentata de presedintele Klaus Johannis.

Germania, ingrijorata de agresivitatea NATO fata de criza din Ucraina

Presedintele american Barack Obama sprijina eforturile cancelarului german Angela Merkel pentru gasirea unei solutii diplomatice la criza din Ucraina, dar ulii de la Washington par hotarati sa torpileze abordarea Berlinului, scrie Spiegel online, care atrage atentia ca, in acest caz, comandantul NATO in Europa nu este de ajutor.

intalnire intre Angela Merkel si Alexis Tsipras luni privind situatia din Grecia

Premierul grec Alexis Tsipras se va intalni, luni, cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre situatia din Grecia. tena lucreaza intens, de vineri, pentru a realiza lista de reforme pe care premierul.

Vizita la Kiev a lui Iohannis ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv situatia romanilor din Ucraina

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri, ca vizita la Kiev a actualului sef al statului, Klaus Iohannis, ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv prioritar situatia romanilor din Ucraina, potrivit surselor din presa.

REVISTA PRESEI. Tiberiu Nitu, clarificari despre evenimentele din 1989

In ziarele de joi, citim un interviu cu procurorul general al Romaniei Tiberiu Nitu, despre evenimentele din decembrie 1989, despre situatia existenta la Tarom, despre solutia care ar putea pune Romania pe harta investitorilor straini, dar si despre interviul cu Andreea Raducan.

Un jurnalist rus a fost EXPULZAT din Ucraina

Un jurnalist, angajat al postului de televiziune rusesc Canal5, a fost expulzat din Ucraina, anunta RIA Novosti, citand un comunicat remis de Serviciul de Securitate Ucrainean SBU). Leonid Vorobyov a primit in.

Raiffeisen negociaza cu BERD viitorul subsidiarei sale din Ucraina

Raiffeisen Bank International RBI) este in negocieri cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) privind co-investitiile din Ucraina, a declarat sefului grupului bancar austriac, Karl Sevelda, intr-un interviu acordat publicatiei germane Handelsblatt, conform Reuters, transmite Agerpres.

General american, despre presiunile rusesti asupra Romaniei cu privire la scutul antiracheta

Rusia a exercitat presiuni mari asupra Romaniei si Poloniei din cauza sistemului antiracheta NATO, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa, informeaza Mediafax.

NATO, despre amenintarile privind americanii militari: O incercare de diversiune a Statului Islamic

Comandantul trupelor NATO din Europa, generalul Philip Breedlove, a declarat duminica ca publicarea de catre o grupare care pretinde a fi Statul Islamic a unei liste de 100 de militari americani care ar trebui.

Ce spune Ponta despre situatia primarului Radu Mazare

Presedintele PSD Victor Ponta regreta situatia in care se afla primarul Constantei Radu Mazare, care a declarat ca va demisiona din toate functiile politice detinute, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )