Libnet.ro
UNICEF

13:00

George Soros isi retrage investitiile din Israel, dupa conflictul din Fasia Gaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
George Soros isi retrage investitiile din Israel, dupa conflictul din Fasia Gaza

Soros Fund Management, administratorul de fonduri controlat de miliardarul George Soros foto), si-a vandut actiunile detinute in cadrul SodaStream, companie care fabrica aparate pentru produs sucuri si care profita de pe urma teritoriilor palestiniene. continuă pe Wall-Street Ro

George Soros isi retrage investitiile din Israel, din cauza conflictului din Fasia Gaza

Soros Fund Management, administratorul de fonduri controlat de miliardarul George Soros foto), si-a vandut actiunile detinute in cadrul SodaStream, companie care fabrica aparate pentru produs sucuri si care profita de pe urma teritoriilor palestiniene.

Reuters: Armata israeliana isi retrage o parte din trupele din Fasia Gaza

Armata israeliana si-a retras o parte din trupele dislocate in Fasia Gaza, potrivit informatiilor furnizate de doua canale de televiziune israeliene, relateaza Reuters.

Congresul american aproba o noua finantare pentru sistemul Iron Dome din Israel

Congresul american a adoptat, vineri seara, principiul unui ajutor in valoare de 225 de milioane de dolari pentru sistemul de aparare antiracheta Iron Dome, folosit in prezent de Israel pentru interceptarea.

Panica pe un aeroport din Londra dupa ce o femeie ce venea din Africa a MURIT. Virusul Ebola se poate transmite cu repeziciune

Oficialii de pe aerportul Gatwick din Londra au izolat un avion care venea din Gambia si echipajul acestuia, dupa ce o femeie a murit la scurt timp dupa aterizare, generand temeri ca ar putea fi infectata cu .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )