Libnet.ro
UNICEF

11:00

Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma in urma unui accident rutier, asteapta sa i se faca dreptate. Ea cere daune de un milion de euro

Adevărul Adevărul,
Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma in urma unui accident rutier, asteapta sa i se faca dreptate. Ea cere daune de un milion de euro

Miercuri, 11 iunie 2014, la inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat dosarul in care Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma, a cerut despagubiri de un milion de euro de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. continuă pe Adevărul

Brasov: Cinci persoane, la spital, in urma unui accident rutier

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, in jurul orei 17. 00, pe DN13, in judetul Brasov, relateaza Mediafax. Un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

Vaslui: 12 elevi si un profesor, la spital in urma unui accident provocat de unul din adolescenti

Doisprezece elevi si un profesor, care participasera la o activitate in aer liber in judetul Vaslui, au ajuns la spital cu traumatisme si fracturi, in urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc,.

Sase persoane, ranite in urma unui accident rutier

Grav accident de circulatie in judetul Buzau, in urma caruia sase persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc duminica dupa amiaza, pe drumul judetean 220, in localitatea buzoiana Posta Calnau, dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism in care se aflau cinci persoane.

Vaslui: 12 elevi si un profesor, la spital in urma unui accident

Doisprezece elevi cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani si un profesor, care participasera la o activitate in aer liber in judetul Vaslui,, au ajuns la spital cu traumatisme si fracturi, dupa ce masina in care se aflau, condusa de unul din adolescenti care o luase de la parintii sai, s-a rasturnat.

Directorul Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt, Paul Matiu, a decedat in urma unui infarct

Paul Matiu, directorul Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt, a decedat in urma unui infarct suferit luni 9 iunie. in varsta de aproape 63 de ani, acesta isi pierduse mama - saptamana trecuta. Paul Matiu era director al Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt din anul 1994. Trupul sau neinsufletit a fost depus la capela Bisericii Sf. Ioan Botezatorul din Slatina de pe strada Gradiste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )