Libnet.ro
UNICEF

23:00

Germania se alatura coalitiei impotriva Siriei, daca atacul cu arme chimice este confirmat

Adevărul Adevărul,
Germania se alatura coalitiei impotriva Siriei, daca atacul cu arme chimice este confirmat

Guvernul Germaniei sugereaza pentru prima data o schimbare a politicii de neutralitate, sprijinind un raspuns militar international impotriva fortelor guvernamentale din Siria, in cazul in care vor fi confirmate acuzatiile potrivit carora loialii presedintelui Bashar al-Assad au folosit arme chimice impotriva rebelilor. continuă pe Adevărul

Iranul avertizeaza SUA sa nu porneasca ofensiva militara impotriva Siriei

Un lider militar din Iran a avertizat, ieri, SUA sa nu porneasca ofensiva militara impotriva Siriei, relateaza presa internationa. Generalul Masoud Jazayeri a avertizat ca SUA se va confrunta cu consecinte grave daca va ataca Siria, sustinand ca razboiul din Siria a fost creat de SUA, Arabia Saudita si Quatar.

Turcia este pregatita sa se alature unei coalitii impotriva Siriei, in absenta consensului ONU

Ahmet Davutoglu, ministrul turc de Externe, a declarat, luni, ca Turcia este pregatita sa se alature unei coalitii internationale impotriva Siriei, chiar si in absenta unui consens al ONU, ca reactie fata.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta impotriva Siriei

Statele Unite si Marea Britanie avertizeaza ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, informeaza BBC News online.

Rusia considera inacceptabile cererile europenilor de a utiliza forta impotriva Siriei

Rusia a caracterizat vineri inacceptabile apelurile europenilor de a face presiuni asupra ONU pentru un recurs la forta impotriva regimului sirian condus de Bashar al-Assad, dupa informatiile potrivit carora ar fi utilizat arme chimice in apropiere de Damasc, scrie AFP.

Iranul avertizeaza SUA sa nu porneasca ofensiva militara impotriva Siriei

Update 08:48 Bashar al-Assad: Declaratiile unor politicieni din SUA si Occident, o insulta la adresa bunului simt Presedintele sirian Bashar al-Assad a calificat drept nebunesti acuzatiile occidentalilor privind atacul chimic comis de regimul sau si a avertizat Statele Unite ca planurile lor de interventie militara in Siria sunt sortite esecului, conform presei internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )