Libnet.ro
UNICEF

17:30

Germania amendeaza Airbus cu peste 81 milioane de euro intr-un caz de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania amendeaza Airbus cu peste 81 milioane de euro intr-un caz de coruptie

Procuratura din Germania a impus Airbus plata unei amenzi de 81,25 de milioane de euro pentru inchiderea uneia dintre cele doua investigatii referitoare la coruptia din jurul vanzarii de avioane de lupta Eurofighter catre Austria, au anuntat vineri cele doua parti, citate de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ropharma vrea sa imprumute 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor existente

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa imprumute maximum 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor la termen existente, subiectul urmand a fi dezbatut in adunarea actionarilor din 15 martie, se arata intr-un raport publicat vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Airbus, amendat cu peste 80 mil euro de justitia germana, pentru contractul de vanzare a 18 avioane Eurofighter catre Austria

Justitia germana a anuntat vineri ca a impus o amenda de 81,25 milioane de euro constructorului european de avioane Airbus intr-un dosar de prezumtiva coruptie legat de vanzarea a 18 avioane de lupta Eurofighter catre Austria, in 2003, scrie AFP.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 45,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 212,3 milioane de lei 45,6 milioane de euro), 186,2 milioane de lei reprezentand inregistrarea ofertei pentru actiunile companiei Purcari, in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 41,8 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 41,8 milioane de lei 8,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 32,4 milioane de lei).

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Doua radare mobile TPS-77 de la Lockheed Martin vor intra in dotarea apararii antiaeriene

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

MApN cumpara echipamente militare de 28 de milioane de euro. Cu ce va fi dotata apararea antiaeriena

Compania de stat Romtehnica a achizitionat doua radare tridimensionale, in valoare de 128,9 milioane lei aproximativ 28 de milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin.

Bursa inchide vineri pe rosu. Rulajul urca la peste 212 milioane lei

Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere pe toti indicii sedinta de tranzactionare de vineri, in ton cu bursele europene care au inregistrat scaderi cuprinse intre unu si doua procente, iar rulajul a urcat la 212,34 milioane de lei 45,in6 milioane de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )