Libnet.ro
UNICEF

23:31

Germania: Angela Merkel a fost aleasa pentru varianta Suna un prieten la emisiunea Vrei sa fii milionar

B1 B1,
Germania: Angela Merkel a fost aleasa pentru varianta Suna un prieten la emisiunea Vrei sa fii milionar

Moment inedit petrecut la emisiunea concurs Vrei sa fii milionar, in Germania. La emisiunea difuzata de postul RTL a participat deputatul Wolfgang Bosbach, fost lider al grupului parlamentar al CDU Partidul. continuă pe B1

Angela Merkel, sunata de un concurent de la Vrei sa fii milionar

Concurentii emisiunii de cultura generala Vrei sa fii milionar au posibilitatea de a suna un prieten cand nu cunosc raspunsul unei intrebari. Ce se intampla insa cand un concurent german, parlamentar in Bundestagul de la Berlin, decide sa o sune pe Angela Merkel, cel mai puternic lider al Europei?.

Avertisment dur al lui Marine Le Pen pentru Angela Merkel: Politica Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, a avertizat-o, duminica, pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in cadrul unui interviu pentru Der Spiegel, ca politica dusa de Berlin este daunatoare celorlalte state, iar continuarea acesteia va duce la explozia Uniunii Europene.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Discutiile dintre cei doi lideri vor avea loc pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a.

Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cancelarul german Angela Merkel doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE, in conditiile in care Londra ar fi amenintat cu iesirea din Uniunea Europeana, pe fondul disputei referitoare la numirea viitorului.

Lansarea filmului Jupiter Ascending a fost amanata pentru anul viitor

Lansarea filmului Jupiter Ascending/ Ascensiunea lui Jupiter, programata initial pentru data de 18 iulie, a fost amanata pentru data de 6 februarie 2015.

Gigi Becali nu mai are voie sa munceasca, dupa ce a fost sanctionat pentru greselile facute in ziua libera

Gigi Becali a fost sanctionat de Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru felul cum s-a comportat in ziua sa libera. Conducerea Penitenciarului Poarta Alba spune ca Becali a exagerat in ziua in care a fost eliberat pentru 24 de ore, umbland cu televiziunile dupa el peste tot si facand declaratii presei, transmite B1. ro.

Marine Le Pen o avertizeaza pe Angela Merkel: Atentie, doamna Merkel!

Atentie, doamna Merkel, avertizeaza presedintele Frontului National francez, Marine Le Pen, intr-un interviu acordat cotidianului Der Spiegel, anticipand ca politica inspirata de Germania va conduce la.

Primarul Venetiei a fost arestat pentru coruptie, santaj si spalare de bani. Peste 40 de milioane de euro au fost confiscate

Primarul Venetiei, Giorgio Orsoni foto), ales in aceasta functie in 2010, a fost arestat si plasat in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, santaj si spalare de bani. in urma anchetei, pe langa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )