Libnet.ro
UNICEF

10:30

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc

Cea mai recenta dovada a obsesiei noastre pentru superlative absolute vine sub forma unui colaj foto ce se mandreste cu titlu de cea mai mare panorama. Evolutia tehnologica ne-a permis in ultimii ani imortalizarea unor secvente statice sau in miscare la care in urma cu ceva timp puteam doar sa visam. Printre acestea se numara [] Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Sevilla, cea mai titrata echipa din Europa League

Echipa spaniola FC Sevilla a cucerit, miercuri seara, trofeul Europa League dupa 3-2 in finala cu Dnepr Dnepropetrovsk din Ucraina si a devenit cea mai titrata echipa in aceasta competitie.

Preturile alimentelor au crescut la raft cu 0,33% in aprilie 2015, fiind cea mai mare majorare din ultimii trei ani

Preturile alimentelor au crescut la raft cu 0,33%, potrivit unei analize facuta de ministerul Agriculturii care se bazeaza pe cele mai recente datele ale Institutul National de Statistica. Informatiile au fost.

Cum arata cea mai scumpa jucarie sexuala din lume, in valoare de 17.000 de euro

O firma de accesorii erotice de lux din Marea Britanie, Coco de Mer, a lansat pe piata cea mai scumpa jucarie sexuala din lume, placata cu aur de 18 carate.

Dinamo-Astra 0-2: Alb-rosii au terminat sezonul pe locul 7, cea mai slaba clasare din ultimii 43 de ani

Formatia Dinamo Bucuresti a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Astra Giurgiu, intr-un meci contand pentru etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, scrie Digi Sport. Pentru Dinamo,.

Irina Begu obtine cea mai buna performanta din cariera la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu si-a respectat statutul de favorita si s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Cu o medie nationala de numai 2,1 milioane de telespectatori, cea de-a patra semifinala live Romanii au talent a inregistrat cele mai mici audiente din acest sezon, conform datelor oferite de Paginademedia. ro.

Cei mai periculosi vulcani din lume - in Europa doarme un urias periculos

Cei mai periculosi vulcani din lume sunt cei care sunt pozitionati in apropierea unor localitati. Vulcanii sunt forme de relief care sperie si fascineaza oamenii in acelasi timp. Eruptiile lor pot provoca probleme pentru avioane, dar pot distruge inclusiv orase si sate.

Bauturile spirtoase, piata cu cea mai mare evaziune din Romania: doar 25% din cat beau romanii se fiscalizeaza

Romanii consuma anual bauturi spirtoase in valoare de 700 de milioane de euro, dar statul incaseaza taxe si accize doar pentru 25% din vanzari din cauza evaziunii fiscale, potrivit datelor prezentate joi de conducerea Spirits Romania Asociatia producatorilor si importatorilor de bauturi spiertoase din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )