Libnet.ro
UNICEF

11:30

Germania si Polonia ofera prima remiza alba la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Germania si Polonia ofera prima remiza alba la EURO 2016

Adversare din nou la turneul final dupa ce s-au duelat si in preliminarii, Germania si Polonia au oferit o remiza fara goluri, joi seara, in derby-ul Grupei C. continuă pe Online Sport

Islanda smulge un punct Portugaliei. Prima surpriza la EURO 2016

La chiar prima partida din istorie la un turneu final, Islanda a reusit sa tina piept Portugaliei lui Cristiano Ronaldo si sa obtina un punct in Grupa F de la EURO 2016. Cu acest 1-1 de la Saint-Etienne s-a incheiat practic prima etapa a fazei grupelor.

Avancronica Germania-Polonia, derby-ul grupei C la EURO 2016

Germania si Polonia se intalnesc din nou dupa ce au fost adversare in grupa de calificare la EURO 2016, iar nemtii sunt pusi in garda de infrangerea suferita pe terenul adversarei de joi seara.

Germania - Polonia 0-0, in Grupa C de la EURO 2016

Germania si Polonia au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi seara, pe Stade de France din Saint-Denis, in Grupa C de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Polonia a avut o ocazie.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

CORESPONDENTA: Ziua a patra la Euro 2016 - rezultatele si marcatorii

Cea de-a patra zi a CE din Franta a avut in prim plan meciuri foarte frumoase. in prima confruntare a zilei, Spania, campioana en-titre a continentului, a trecut la limita, scor 1-0, de Cehia.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Decizie de ultima ora la EURO 2016. Au fost trimisi acasa!

Liderul asociatiei suporterilor din Rusia va fi expulzat din Franta, printr-o decizie care vine dupa violentele de la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro 2016. Alexander Shprygin se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )