Libnet.ro
UNICEF

17:00

Germania urmareste cu atentie si ingrijorare modificarile aduse Codului Penal - ambasada Berlinului la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Germania urmareste cu atentie si ingrijorare modificarile aduse Codului Penal - ambasada Berlinului la Bucuresti

Germania urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative privind modificarea Codului Penal, decisa marti de parlamentarii USL, afirma, pentru HotNews. ro, Andrea Nadine Stohr, sefa serviciului de presa, protocol si relatie publice al Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana isi va spune parerea despre modificarile aduse Codului Penal in viitorul Raport MCV

Comisia Europeana isi va spune parerea despre modificarile aduse Codului Penal in viitorul Raport MCV, iar presedintele Traian Basescu este de parere ca aceasta parere va fi negativa, mai ales la adresa Parl.

Ambasadorul Marii Britanii, ingrijorat de modificarile aduse Codului Penal

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, s-a declarat ingrijorat, miercuri, cu privire la modificarile aduse Codului penal de catre Camera Deputatilor, relateaza Agerpres. Eu sunt ingrijorat.

Macovei, despre modificarile aduse Codului Penal: Parlamentarii nu mai pot fi cercetati de nimeni pentru ca pentru ei nu mai exista infractiuni

Europarlamentarul Monica Macovei a comentat, marti seara, modificarile aduse de deputati la Codul Penal, spunand ca este o lovitura de stat data de USL justitiei si anticoruptiei. Parlamentul a dat o.

Comisia Europeana, SUA, Olanda, Marea Britanie si Germania critica dur modificarile aduse Codului penal: Un semnal ingrijorator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Un val de critici a fost adus, miercuri, Romaniei, dupa ce Camera Deputatilor a adus, cu o zi in urma, modificari la Codul Penal. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care se modifica C.

Comisia Europeana, SUA, Olanda si Marea Britanie critica dur modificarile aduse Codului penal: Un semnal ingrijorator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

Un val de critici a fost adus, miercuri, Romaniei, dupa ce Camera Deputatilor a adus, cu o zi in urma, modificari la Codul Penal. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege prin care se modifica C.

Reactia DNA la modificarile aduse Codului Penal: Inculpatii trimisi in judecata ar putea fi achitati, iar cei din inchisoare ar putea fi eliberati

Parlamentarii, presedintele tarii si cei care exercita profesii liberale nu vor mai putea fi cercetati si sanctionati pentru infractiuni comise in exercitarea atributiilor care deriva din aceasta calitate,.

Reactii in lant, de peste hotare, la modificarile aduse Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania

Amendarea Codului Penal, votata ieri in Parlament, a starnit reactii de ingrijorare din partea partenerilor externi ai Romaniei, iar modificarile au atras si atentia Comisiei Europene.

Germania urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative privind modificarea Codului penal

Ambasada Germaniei a luat si ea pozitie fata de modificarile aduse martiCodului penal, anuntand ca se urmaresc cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative. Ambasada Republicii.

Tiberiu Nitu: Parchetul nu a fost consultat la modificarea Codului Penal.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Parchetul nu a fost consultat cu privire la modificarile aduse Codului Penal, adoptate marti de Camera Deputatilor. Nu ni s-a cerut un punct de vedere cu privire la acest modificari ale Codului Penal. Nici nu era necesar acest lucru, a spus Nitu. Procurorul general al Romaniei a precizat ca nu doreste sa comenteze efectele pe care le-ar avea modificarile aduse Codului Penal. Camera Deputatilor a adoptat, .

Monica Macovei, despre modificarile la Codul Penal: Va saraci tara. Riscam suspendari de fonduri, plecarea investitorilor, izolarea Romaniei

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca modificarile aduse Codului Penal, marti, de catre deputati, va afecta grav Romania. intrebarea este cat le pasa parlamentarilor romani de Uniunea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )