Libnet.ro
UNICEF

18:30

Germanii considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germanii considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a tarii

Peste jumatate dintre cetatenii germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, in ciuda faptului ca numarul nou sositilor a scazut semnificativ de-a lungul anului, arata un sondaj de opinie citat de agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, arata un sondaj de opinie citat de Reuters.

Romana, CEA MAI VORBITA LIMBA intr-un spital din Suedia. Medicii romani sunt CEI MAI RESPECTATI MEDICI DE CATRE NORDICI

Limba romana este cea mai vorbita limba dupa suedeza intr-un spital din localitatea Varnamo din sudul Suediei, iar acest lucru se intampla datorita personalului medical din spital care.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Basescu: Am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru din cauza scorului PNL. Vom face cea mai dura opozitie la PSD

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca el a pierdut ocazia de a fi prim-ministru din cauza scorului slab al PNL care va face ca, cel mai probabil, PSD si ALDE sa guverneze. Basescu a precizat ca PMP va face cea mai dura opozitie pe care au avut-o vreodata social-democratii.

Alegeri parlamentare 2016. Locuitorii din cea mai mare comuna a tarii: Nu cred ca vom prinde Romania aia frumoasa

Alegeri parlamentare 2016. Alegatori din cea mai mare comuna a Romaniei, Floresti, spun ca au votat pentru ca s-au saturat de cei care ne conduc. Unii sunt convinsi ca votul lor va face diferenta si spera ca problema gunoaielor menajere, care-i afecteaza de ceva vreme, sa se rezolve.

Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Tara noastra a inregistrat, in ultimii 20 de ani, cea mai mare scadere a impozitului de la nivel global, de peste 43%, dar cu toate acestea impozitul pe venit pentru angajatii romani cu salarii mai scazute sunt mai mari decat in multe state din Europa de Vest, reiese dintr-un studiu realizat de compania britanica de contabilitate si consultanta, UHY, care mai arata ca in ultimii 30 de ani PIB-ul Romaniei a inregistrat unele dintre cele mai mici cresteri din lume de 32,6%.

VIDEO Cand imaginatia atinge norii. Cea mai inalta cladire din lume se poate vedea de la aproape 100 de kilometri distanta

Tarile din Asia si Orientul Mijlociu par sa aiba o slabiciune pentru cladiri foarte inalte, grandioase si impunatoare, dovada sunt numerosii zgarie-nori pe care-i gasim infruntand cerul in aceasta parte a lumii. Acolo se afla, deocamdata, cea mai inalta constructie de pe glob.

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in nord-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale, informeaza ANM.

Traian Basescu, dupa afisarea exit poll-urilor: Am pierdut ocazia sa fiu premier, din cauza scorului PNL. Garantez PSD ca va avea cea mai dura opozitie la guvernare

Seful Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a sustinut, duminica seara, dupa afisarea exit poll-urilor, ca procentul cu care a fost cotata formatiunea este unul bun. in opinia sa, PMP va fi in opozitie fatade PSD si, cel mai probabil, si fata de ALDE.

Virgin la 120 de ani: Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare in viata

Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul de identitate si a recunoscut ca fiind calugar, duce o viata echilibrata. El doreste sa aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla daca este cel mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )